Dr. Haydar Dümen Sayıları unutma vakti
HABERİ PAYLAŞ

Sayıları unutma vakti

Haberin Devamı

Erkeklerin skor ve cinsel organın boyuyla ilgili sorunları bitmiyor. Her duyduğunuza inanmayın. Bir çift gecede 2 kez birlikte olur, kimi haftada 2 kez... Beyler, sayı değil mutluluk peşinde koşun. İkiniz de tatmin oluyorsanız boş yere kendinizi üzmeyin.

BÖYLE SORU YOK!

Çamurdan kurtulamıyorum

20 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Birkaç kez geneleve gittim. Onun dışında her gün 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu çamura saplandım, kurtulamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Kesinlikle kız arkadaş bulacaksın değerli okurum. Kızları kaçırmamak için, içten, güvenilir, centilmen ve özverili davranacaksın. Önce kızlarla konuşmaya alışacak, sonra duygusal iletişime geçeceksin. Hem zor değil hem de kızlar bunu bekliyor. Zamanla iki gönül de isteyince arkadaşlığınız sevgililiğe dönüşecek. Ama hemen kıza “Hadi eve gidelim, müzik dinleyelim” demeyeceksin. Ufak girişimlerle nabız yoklayacaksın. Şu günlük mastürbasyonları haftada 4’e indireceksin ve içindeki tomurcuğun gül açmasını bekleyeceksin.

Neden bana yetmiyor?

30 yaşındayım, bekarım. Günde 6-7 kere ilişkiye giriyorum, yetmiyor. Kadınlar zorlanıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, yoksul adam, karısına “Sattığımız yumurtaların parasını biriktirelim, bir eşek alalım, pazara daha çok yumurta götürür, fazla para kazanırız. Bir de sıpa doğurunca” deyince, oğlu atılmış ve “Ben de sıpaya binerim” demiş. Babası bastonuyla dürtüp “Çabuk in üstünden, sıpanın belini kıracaksın” demiş. Bazen insanlar hayale kapılır. Burada sıpanın olup olmaması önemli değildir, olmuş gibi sayılır. Seni okurum, sadece sıpanın değil, atın, eşeğin belini yani cinsellikte ruhlarını da kırmışsın. O noktaya gelmişsin ki sadece gergedan kalmış.

Karım doymuyor, neden?

33 yaşındayım. Eşim de 27 yaşında. Karım çok istekli, gecede 3-4 kez ilişkiye giriyoruz, doymuyor. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Yollar şunlar değerli okurum.

1) Ön sevişme ne kadar sürüyor?
2) Senin ilişki süren kaç dakika?
3) Birkaç ilişkiden sonra süren uzuyor mu?
4) Her ilişkide kadının orgazm oluyor mu?
5) Bazı ilişkilerde kendini tutabiliyorsan eşin 2-3 kez orgazm olabiliyor mu?
6) İlişkilerde kaçıncı dakikada orgazma ulaşıyor?
7) Dokunur dokunmazsa seni çok mu seviyor?
8) Konuşunca ne diyor?
9) Değişik pozisyonlarda fark ediyor mu?
10) Değerli okurum, elimdeki en zor soruydu bu. Çözümü sen bul.

Duşta kan gelmiş

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Kızlığının bozulup bozulmadığını anlamadı. Sonra duş alırken cinsel organından çok az kan geldiğini söyledi. Acaba kızlığı bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, olabilir.

Gecede 3 kez ilişkiye girilir mi?

Arkadaşım 27 yaşında ve 8 yıllık evli. Cinselliği çok seviyor. Gecede 3 kez ilişkiye girdiğini söylüyor. “Doymuyorum” diyor. Acaba doğru mu söylüyor?

CEVAP

Değerli okurum, normal. Yani dediği doğru. Sayıca obur. Bu tempoyla cinsel yaşamı pek garantide olmaz. Peki ama sana ne elalemin yaptıklarından? Sen keyfine bak. Ölçülerini kendine göre tut.

Mastürbasyon yapmalı mıyım?

17 yaşında kızım, hiç cinsel ilişkim olmadı. Erkek arkadaşlarım mastürbasyon yapıp yapmadığımı ısrarla sordu. Ben yapmıyorum ama çok istekli olduğum zamanlar oluyor. Sizce yapmalı mıyım?

CEVAP

Hiçbir sorunun yok kızım. İş nasıl mastürbasyon muhabbetine geldi? Kırmızı çizgilere yaklaşmışsın. Mastürbasyon yapıp yapmamak sana kalmış. Bana kalan bölüm: Cinsel ilişki için dikkatli ol, daha çok erken.

Canımı yakıyor

20 yaşında kızım. Sevgilim şimdiye kadar pek çok kızla birlikte oldu. İlişkide benim canımı yakıyor. Cinsel organım 17 santim. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, tıpta umutsuz vakalar vardır. Sen onu hemen terk et ki başın ağrımasın.

9-10 kez ilişkiye girebiliyorum

30 yaşındayım, bekarım. Kimi görsem onunla birlikte olmak istiyorum. Parayla birlikte olduğum kadınlar bile istemiyor. Çünkü 9-10 kez ilişkiye girebiliyorum. Doktora gittim, ilaç verdi. Bu ara daha sakinim. Ne olur bana akıl verin.

CEVAP

Değerli okurum, gerekeni doktor yapmış. Sen kendi aklına müracaat et. Bir de çevreye bak. Eline dürbün al, uzakları seyret ve düşün. Yani geleceğini hesap et. Sonra bir yol çiz. İyisiyle, kötüsüyle sonuçları göğüsle. Hepsi bu kadar.

Ya benden soğursa?

21 yaşında kızım. Vajinamın iç dudakları şekilsiz ve biri diğerinden daha uzun. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Görünce benden soğuyacağını düşünüyorum. Ne olur yardım edin. Ameliyat olsam düzelir mi?

CEVAP

Sevgili kızım, tabii ki operasyon yapılır. Ama unutma ki birçok kızın ve kadının durumu senden farklı değil. Tümü aşk ve evlilik ilişkilerini sorunsuz yaşıyor ve sürdürüyorlar. Düşündüğün şeye bak!

İlk gece gibi korkuyorum

23 yaşında kadınım, evliyim. Eşimle hamileyken 2 kez beraber oldum, hiç zevk alamadım. Hamilelikten kaynaklanıyor diye düşündüm. Doğumun üzerinden 2 ay geçti ama ben yine zevk almıyorum. İlk günmüş gibi korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, biraz sabırlı ol ve beklemede kal. Çocuk da büyüsün. 1 yaşından sonra yeniden mailini bekliyorum. Acele etmişsiniz. Umarım, şansınız döner, her şey sizden yana olur.

İlişkiye giremiyoruz

21 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Eşimle cinsel ilişkiye girmeye çalışıyoruz ama eşimin vajinası çok küçük. Benim penisim girmiyor. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, hemen tedavi olmanızı öneririm. Kesinlikle yüzde 100 ve başarılı sonuç veren bir tedavi.

Kızlığım bozuldu mu?

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşarkan vajinama penisinin başı girdi. 4-5 damla kan geldi. Adet görmem gerekiyordu. Acaba kan oradan mıydı? Ertesi gün de koyu renkli akıntı vardı. Hâlâ adet görmedim. Acaba kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlığın bozuldu yavrum, ihtimali yüzde 90. İkinci gün gelen kan adet kanıydı. Onun ihtimali de yüzde 90.

İdeal rakam kaçtır?

19 yaşındayım. Basketbol oynuyorum. Az mastürbasyon yapmaya çalışıyorum ama bu bazen 4-5‘i buluyor. Sizce ideal rakam kaçtır?

CEVAP

Değerli okurum, azı 4-5’se, çoğu neydi? Keşke onu da yazsaydın. İdeali gün aşırıdır.

Hayal kurunca...

17 yaşındayım. Cinsellikle ilgili en ufak bir konuşma geçtiğinde veya kız arkadaşımla konuştuğumda, hayal kurduğumda benden hemen zevk suyu geliyor. Acaba bu bir hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, sağlıktır. Yani iyi bir şeydir.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaşam, gözyaşları ile mutluluk arasındaki çizgide aklı ve şansı kullanma sanatıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder