Dr. Haydar Dümen Sayılarla uğraşmayın
HABERİ PAYLAŞ

Sayılarla uğraşmayın

Haberin Devamı

Erkekler ikinci birleşme yapmayı büyük olay sayıyor. Halbuki bir kez yapılan ve her iki tarafı da tatmin eden cinsellikten keyiflisi yoktur. Beyler, sayı peşine düşmeyin, önemli olan kaliteli bir ilişki yaşamak ve yeterince zevk almak. Santimlerle ve sayılarla uğraşmayın

BÖYLE SORU YOK

Şişme bebeğin zarı bozuldu mu?

İnternetten şişme kadın aldım. Sürtünme yoluyla ilişkiye girerken penisim içine kaçtı. Acaba zarı bozuldu mu? Bozulduysa garanti kapsamına girer mi? RUMUZ: AFRİKA KAPLANI

CEVAP

Afrika kaplanı hoş geldin be!!! Önce sıcaktan geldin, yoruldun. Bizim buralar serin, soğuk. Sakın bir Asya kaplanıyla karşılaşma, postunu delik deşik eder. Bu şişme bebek olayını kim, nerede öğretti. Ve de aldığın yer ne dedi? Ben şimdiye kadar hiç şişme bebek görmediğim için olayı plastik malzeme yapan fabrika ya da atölyelere aktarıyor, bir de tavsiye mektubu yazıyorum. İçine kaçtı ne demek?

Yani sen onu dışarıdan seyretmek için mi ya da manevi evlat olarak mı aldın? Böylece bir de zar korumacılığına mı kalktın? Ya da öylece tuzlayıp salamuraya yatırıp vitrine koyup gözüne mi bakacaktın? Şişmeyle mutluluk dileklerimi gönderiyorum ama seçimini beğenmiyorum.

Bir türlü sertleşmedi

20 yaşındayım, 1.87 boyunda, 113 kiloyum. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedim ama ilişki sırasında penisim sertleşmedi ve çok utandım. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: TEDİRGİN GENÇ

CEVAP

Hiçbir yardıma ihtiyacın yok değerli okurum. Cinsel ilişkilerin ilkinde erkeklerde bu durum sık görülür. Dert edeceğin başka şeyler var, ona bakalım. Bir gün nasıl olsa, ikin ya da üçüncü denemelerde organ üzerine düşeni yapacak.

Gel el ele verelim, şu 26 kilo fazlalığı düşünelim. Bunu dert etmen için ben de körükleyeyim, sen de sözünü tut. Şimdi bile kasık, kalça ve karın yağların birikmiş durumdadır, zamanla da artacaktır.

Beden bir düzen içinde dinamik ve estetiğini korursa kadınlar, kızlar gözlerine bakarken bile yüzleri kızarır. Bu bende bir kıpraşma var demektir. O zaman organ nazlanmaz, nazlansa da partnerin onu eğitimli maymuna çevirir. Sana da zahmeti kalmaz.

Kadınların yanında titriyorum

19 yaşındayım. Kalabalık ortamda karşı cinsin yanında istemsiz titriyorum. Cinsel organım heyecandan tepki göstermiyor. Acaba çözümü nedir?

CEVAP

Değerli okurum, her türlü heyecan yüklemelerinde söylediğin tablo oluşur. Karşı cinsi gözünde büyütür, ulaşılması zor varlıklar gibi düşünürsen... “Haa bak bakalım kapı çalıyor? Kimmiş göremedin mi? Ama ben gördüm. O içinde yaşatıp büyüttüğün stresin hayaliydi. Önce onu hallet, “Ne var ya ben erkeğim, bu kimliğimle 60 yıl yaşayacağım, nice kadına, kıza bakacak, kimilerine de aşık olacağım.

Bazılarıyla da özel saatlere imza atacağım” de. Kuşan erkeklik kılıcını. Giy cesaret, güven ve de gençliğinin zırhını. Korkunun üzerine yürü. Sen titreyeceğine o titresin. Bak babana haber veririm, anan panikler ama baban sanırım kulağını çeker.

Sürekli ereksiyon halinde

24 yaşında kızım. Sevgilimle aynı şirkette çalışıyoruz. Erkek arkadaşım bana dokunamadığı halde cinsel organı hep ereksiyon halinde. Bunun açıklaması ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, sana karşı fazla tahrik oluyor. Yemeklere karşı iştahı çok olan, aç birini düşün. Çok beğendiği bir yemeği görünce ağzı nasıl sulanıyorsa, onun yaşadığın olay da bu. Refleks olarak penisi sertleşiyor. Bunda ne şaşılacak bir şey var ne de övünülecek bir yan.

İlişkiden 1 saat sonra kan geldi, normal mi?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama kızlığım bozulmasın dedik. İlişkiden 1 saat sonra benden kan geldi. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, bilemiyorum. Büyük ihtimalle kızlık zarı kanaması değildi. Ama bu tür sorunlar bire bir doktor tarafından görülerek çözülür.

Çok zorlanıyorum

Kız arkadaşımla 3 yıldır beraberiz. Evlenmeden önce ilişkiye girmek istemiyor. Onun yanındayken,telefonda konuşurken penisim sertleşiyor, mastürbasyon yapasım geliyor. Başka kızla ilişkiye de girmek istemiyorum ama zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlarına hakim ol. Hayat senin, yorum senin. Bu gibi konular dışarıdan emir verilerek düzenlenmez. Yürüdüğün yolda iyiyi de, kötüyü de göğüsleyecek ve taşıyacak olan sensin. Duygu kadar akıl da önemli. Akıl kadar bilgi.

Bir o kadar irade. Hepsinin üstünde aile. Ve de hayatın kendisi. Geçim derdi, sosyal statü ve ileride alacağın sorumluluklar. İşte sana bir aşure. Kaşıkla bu aşureyi, ye.

Ya başarısız olursam?

27 yaşındayım. Birkaç kez denedim ama kadınların karşısında ereksiyon olamıyorum. Porno film izlesem hemen sertleşiyor ama ilişkide olmuyor. Penisim 14 santim. Acaba kısa mı? Ne olur bana cevap verin.

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal. Penisin de, çizdiğin tablo da normal. Artık yavaş yavaş düzenli beğendiğin, olumlu koşullarda evlilik gibi bir birliktelik ya da evlilik yakalarsan hiçbir şeye ihtiyacın olmadan olayın su gibi akıp gidecek. Her şey yolunda girecek.

Hapların faydası olur mu?

21 yaşındayım. Ergenlikten bu yana cinsel organımda çok küçük bir gelişme oldu. Seks shoplarda satılan haplarla büyütebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, kaç santim, kaç santim, kaç santim? Yani ereksiyon durumu kaç santim? Bilinmez bir soruya hayali bir cevap olmasın diye soruyorum. Sadece iki kelime yazacaksın. “Ereksiyon hali şu kadar santim” diye.

Kız çok sinirlendi

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olduk. Ben ondan önce 3 hafta mastürbasyon yapmamıştım. 7 saat seviştik, sonra ilişkiye girmek istedik ama benim ufaklık harekete geçmedi. Kız arkadaşım çok sinirlendi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, senin ufaklık heyecandan, korkudan sindi. Genellikle ilk ilişkilerde böyledir. Zorlamasaydınız, kendi haline bıraksaydınız o yolunu sizden daha iyi bilir. Hiçbir şeyin yok. Olmayacak. Zaten çok erken başlamışsın. Bu yollarda yorulma, kendini harcama. Zamana bırak ve derslerine bak.

Gebe kalmış olabilir mi?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İkimizin de üzerinde eşofmanlarımız vardı. İç çamaşırlarımıza boşaldık. Acaba sevgilim hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, yok. Hamile kalmadı. Umarım, aklınız biraz daha iyi çalışır.

Zevk alamıyorum

2 yıldır düzenli seks hayatı olan kadınım. Çok istekli olmama rağmen ilişki sırasında hiç zevk almıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, zamanla birçok şeyi öğreneceksin ve eşinin de ustalığıyla bunlar aşılacak. Şimdi değil, gelecekte belki profesyonel bir yardım alırsın. Bunu kafaya takmazsan, kendini fantezilere kaptırırsan beklediğine kavuşabilirsin.

Birden aklıma geliyor

23 yaşında kızım. Sık mastürbasyon yapmak psikolojimi bozar mı? Çalışırken aklıma geliyor, kendimi tutamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım evlenince son bulur. Ancak klitoris orgazmına alıştığın için vajinal orgazma geçişte zorlanabilirsin. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapabilirsin. Daha fazla yaparsan zararı olmaz ama her şey doğal olsa daha iyi. Bunun da ülkemizde tek yolu evlilik. Bu nedenle yaşamın her bölümünde bir orta çizgi tutturmak zorundayız.

1 saatte 6 kez boşalmış

Bir erkeğin günde 15-20 kere seks yapabilmesi, hatta tek birleşmede 1 saat içinde 6 kez boşalması mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün olsa ne olacak? Sana ne? Hadi bakalım aklını güzel yerlerde çalıştır.

GÜNÜN SÖZÜ
Annenin çocuğuna tebessümü sevgiyle, babanın tebessümü gururla donanımlıdır. H.D.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder