Spor Sayın Aziz Yıldırım'a açık mektup…

Sayın Aziz Yıldırım'a açık mektup…

Paylaş
Sayın Aziz Yıldırım'a açık mektup…

Sayın Aziz Yıldırım'a açık mektup…

Merhaba Sayın Başkan,

Ben Mehmet Coşkundeniz. Doğduğumdan beri, 48 yıllık Fenerbahçe sevdalısıyım. Bir aşkı baş tacı ettim hayatımda, bir de Fenerbahçe’yi. Eşim erken doğum için hastaneye kaldırıldığında bile onu sancı içinde bırakıp, “Aman ikizlerim hastaneden Fenerbahçe formasız çıkmasın” diye Fenerium’a koşup formalarını alan bir babayım. Hiç kimseci değilim, hiç kimseyi Fenerbahçe’den üstün görmedim. Buna siz de dahilsiniz…

Kulübe yaptıklarınızın, kazandırdıklarınızın kıymetini elbette biliyorum. “Ne şikesi memleket elden gidiyor” dediğiniz zaman sizinle gurur duydum. “Darağacında olsak da son sözümüz Fenerbahçe” dediğinizde “İyi ki böyle bir başkanımız” var dedim. Kulübü ele geçirmeye çalışanlara yönelik mücadelenizi yürekten takdir ettim.

Ama bir dakika Sayın Başkan… Fenerbahçe ‘vefa’ duygusunun en yüksek olduğu kulüplerden biriydi. Bize küçücük bir başarı kazandırmış olanı bile yıllarca anarız. Siz bu ‘vefa’ duygusunu yok ettiniz Sayın Başkan. Çok eskiye gitmek istemiyorum, çünkü gidersem sizinle ilgili olumlu düşüncelerim daha da azalacak. Başta Alex olmak üzere futbolculara, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal olmak üzere hocalara yaptığınız vefasızlığı bir kenara koyalım. Peki ya taraftar?

3 Temmuz sürecinde sizin için günlerce eylem yapan, cop yiyen, biber gazı yiyen, gözaltına alınan, hatta tutuklanan taraftar?

Her maça koştura koştura giden ama üstüne üstlük statta sizden fırça yiyen taraftar?

Size göre; takıma şampiyonluğu hoca kazandırmadı. Futbolcular kazandırdı ama onda da rakip Galatasaray kötüydü… Taraftara da gerek yok öyleyse Sayın Başkan. Siz parayı verdikçe futbolcular oynayacak, şampiyonluk gelecek. Bu kadar basit mi Sayın Başkan?

Fenerbahçeliliğinizi tartışacak değilim. Hayatınızı bu takım için ortaya koymuş olabilirsiniz. Ama siz Fenerbahçelilik ruhunu öldürüyorsunuz Sayın Başkan. Her şeyi paraya tahvil ederek, parayla çözebileceğinizi söyleyerek öldürüyorsunuz.

Biz sıradan taraftarız Sayın Başkan. Biz tribün gruplarından falan de değiliz, sevmeyiz rantçıları. Aziz’ci, Aykut’çu, Ersun’cu falan olmadık, olmayacağız. Son nefesimize kadar Fenerbahçe sevdasını yüreğimizde taşıyacağız. Bu kulüp varlığını size değil, şanlı geçmişine borçlu. O geçmişi yok ettirmeyiz Sayın Başkan.

Mehmet Coşkundeniz

Haberin Devamı