Gündem Sayısal'dan sonra Süper Loto da aynı bayiden

Sayısal'dan sonra Süper Loto da aynı bayiden

Paylaş
Sayısal'dan sonra Süper Loto da aynı bayiden

Kayseri'de 21 milyon liranın oynandığı bayinin sahibi Naci Emel "10 Kasım'daki Sayısal Loto'nun büyük ikramiyesi de bizden oynandı. Bundan sonra bizim bayiye gelmeyen hata eder" dedi

Süper Loto çekilişinde 6 bilerek 21 milyon 763 bin 311 lira 50 kuruş ikramiye kazanan talihlinin Kayseri’den çıkması kentte sevinçle karşılandı. Kuponun yatırıldığı Kocasinan ilçesi Mevlana Mahallesi Barışmanço Caddesi’ndeki Volkan Süper Loto Bayi sahibi Naci Emel, Sayısal Loto oynanmaya başladıktan bu yana bayilik yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

HAFTALIK LİMİTİM DÖRDE KATLANDI

Büyük ikramiyenin çıktığı kuponun kendi bayisinden yatırıldığını söyleyen Emel "Kayserimize hayırlı olsun. Çok iyi bir olay. 'Kayseri’ye çıkmıyor' deniyordu çıktığını herkes görsün. 10 Kasım’daki Sayısal Loto ikramiyesi de bizim bayimizden çıkmıştı ve bayinin camına 'Süper Loto’ya da talibiz' diye yazmıştık. İstanbul’un Nimet Abla'sı varsa Kayseri’nin de Naci Abisi var" dedi.

İkramiye devrettikten sonra kupon dolduran kişi sayısında çok büyük bir artış yaşandığını belirten Emel "Bir oynayan kişi 3 oynamaya başladı. Haftalık limitim yaklaşık 5 bin liraydı. Bu ikramiye devrettikten sonra 4’e katladı. Bundan sonra şans oyununu oynamak için bizim bayiye gelmezlerse hata ederler. İkramiye Kayseri’de bu bayiden çıkar başka yerden çıkmaz" diye konuştu.

Haberin Devamı

AA