Spor Schumacher şampiyonluğa hazır

Schumacher şampiyonluğa hazır

Paylaş
Schumacher şampiyonluğa hazır

Michael Schumacher, şampiyon olmak için gerekli herşeye sahip olduğunu ancak, şampiyonluğun hiçbir zaman garanti olmadığını söyledi

Gelecek hafta Valencia'da start alacak test haftasında 2010 aracına geçmeyi sabırsızlıkla bekleyen Schumacher, başarılı bir sezon geçirmek için gerekli tüm şartların mevcut olduğunu kaydetti.

Araç tanıtımına Mercedes tulumuyla çıkan Schumacher, "Bunu gerçekleştirebilmek için tüm gereksinimlere sahibiz. Diğer önemli nokta başarılı sonuçlar almak" dedi.

Schumacher, fiziksel olarak zinde olduğunu ve geçen hafta GP2 testinin ardından elde ettiği derecenin "mükemmel" olduğunu söyledi. Schumacher, "Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Herhangi bir sorun yok. Her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için kışın GP2 testi ve bir çok da hazırlık yaptım" diye konuştu.

Schumacher ayrıca, Ross Brawn'ın kendisini dönüş için zorladığını ilk olarak 2 yıl önce Honda'ya gelmesi için görüştüklerini belirtti. Schumacher, "Dürüst olmak gerekirse her yıl neredeyse temas halindeydik. O zamanlarda Honda'ya gittiğinde bir seçenek olduğunu söyledi ama ben buna hazır değildim" şeklinde konuştu.

Bu arada 2 yıl önce Ross Brawn'ın, Honda'nın başına geçtiğinde, kendisini pistlere dönmesi isteminde bulunduğunu belirterek, "Samimi olmak gerekirse, hemen hemen her yıl temastaydık. Ross Honda'ya geçtiğinde bana birçok teklifte bulundu ancak ben o zaman hazır değildim" diye konuştu.

İhsan Dörtkardeş/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı