Spor Schuster gitti gidiyor

Schuster gitti gidiyor

Paylaş
Schuster gitti gidiyor

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, avukatı Vicente Montes'i acil olarak İstanbul'a çağırdı

Beşiktaş’ta dün yaşanan ilginç gelişme, “Bernd Schuster takımdan ayrılıyor mu?” sorusunu akıllara getirdi. Türkiye’ye adapte olamayan ve siyah-beyazlılar tarafından “istenmeyen adam” ilan edilen Teknik Direktör Bernd Schuster, avukatını acil olarak İstanbul’a çağırdı.

Hemen Türkiye’ye hareket eden Vicente Montes, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınarak, sadece, “Schuster’in isteği üzerine Türkiye’ye gidiyorum” dedi. Montes’in acil olarak İstanbul’a gitmesi, “Schuster gönderiliyor” yorumlarına yol açtı.

Alman çalıştırıcının, avukatı Montes’i kulübün isteğiyle mi, yoksa fikir danışmak için mi çağırdığı belli olmadı. Schuster’in birkaç gün önce de İspanya’daki dostlarına, “Dönebilirim” yönünde açıklama yaptığı öğrenildi.

GETAFE ONU İSTİYOR

Bunun üzerine başta Getafe Kulübü olmak üzere Atletico Madrid başkanlarının devreye girdiği ve Alman teknik adamla bir telefon görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Getafe Başkanı Angel, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Michel ile yolların ayrılacağını açıklamış, Schuster’i takımın başına getirmek için her türlü fedakârlığı yapacaklarını söylemişti.

Haberin Devamı