Spor "Schuster, ikinci Rijkaard vakâsı olabilir"

"Schuster, ikinci Rijkaard vakâsı olabilir"

Paylaş
"Schuster, ikinci Rijkaard vakâsı olabilir"

"Schuster, ikinci Rijkaard vakâsı olabilir"

Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, formsuz olduğu için eleştirilen Nihat'ın gerçek mevkiisinde oynatılmadığı için başarısız olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

NİHAT, GERÇEK MEVKİİNDE OYNATILMIYOR DOLAYISIYLA BAŞARISIZ OLUYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Kolot, Nihat’la, Milli Takım’la birlikte Berlin’e giderken, uçakta konuştum. Sağ kanatta oynadığı için başarısız olduğunu söyledi. Oysa Nihat’ın gerçek yeri forvet arkasıdır. Nihat’a “Neden Schuster’le görüşmüyorsun. Aracı koymadan İspanyolca konuşabilirsin. Bu durumda sen de seyircilere yem oluyorsun, taraftarın önüne atılıyorsun” dedim. Sağ kanatta çok yoruluyor, yakaladığı gol pozisyonlarını da değerlendiremiyor. Halbuki bu kadar yük altında olmadan o pozisyonlara girse golleri peş peşe atar. Nihat kendini yıldız oyuncu olarak değil, normal bir oyuncu gibi görüyor. Özgüvenini kaybediyor" dedi.

Haberin Devamı

BÖYLE GİDERSE SCHUSTER İKİNCİ BİR RIJKAARD VAKASI OLUR

Müdahale edilmemesi durumunda Schuster'in ikinci bir Rijkaard vakası olacağını savunan Celalettin Kolot, "Buna rağmen hiç kimseyi dinlemiyor, kendi bildiğini okuyor. Demek ki Serdar Adalı acilen bu duruma el atmalı. Eğer müdahale edilmezse iddia ediyorum Schuster Türkiye’de ikinci Rijkaard olayı olur. Elbette belli bir kredisi var; belki keyif verecek bir takım oluşturacak.; ama bu rotasyon meselesi nedeniyle kaybetme sorununu çözemez. Bu da ikinci sezonunda Alman teknik adamı zor durumda bırakır" şeklinde konuştu.

HAKAN, ROMA'DAKİ GLADYATÖRLER GİBİ ASLANLARIN ÖNÜNE ATILDI

Hakan'ın taraftarın önüne atıldığını belirten Kolot, "Son dönemlerde hata yapıyor. Kendisi çok yetenekli transferini de ben yaptım: Ama bugünlerde dinlendirilmesi gerekiyor; ama maalesef Schuster bunu ancak Porto maçında anlayabildi. Onu seyircilerin önüne attı. Tıpkı eski Roma’da Collezium’un önünde aslanların önüne atılan Gladyatörler gibi Hakan’ı taraftarın önüne attı. Taraftar da baş parmağını aşağıya indirerek ölüm fermanını verdi" dedi.