Spor Schuster'e 'hoş olmadı' uyarısı

Schuster'e 'hoş olmadı' uyarısı

Paylaş
Schuster'e 'hoş olmadı' uyarısı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Bernd Schuster'e Antalyaspor maçında Necip'in gördüğü kırmızı kart nedeniyle sert çıktı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik heyetin isteğiyle Antalyaspor maçında bilerek kart gören Necip Uysal’ın durumunu masaya yatırdı.

Bernd Schuster’le bu durumu görüşen Başkan, sert çıktı. “Bu davranışı Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho yapınca benimsememiştim. Doğrusu Antalya’da benzer bir durumla karşılaşınca çok üzüldüm. Hiç hoş olmadı. Beşiktaş için spor değerleri her şeyin üzerindedir” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Antalyaspor maçında sarı kart görüp, cezalı duruma düşen Necip ligdeki bir sonraki karşılaşma olan Trabzonspor sınavında forma giyemeyecekti.

Ancak teknik heyetin isteğiyle çift sarıdan atılan genç yıldız, cezasını kupadaki Gaziantep Büyükşehir Belediye mücadelesinde çekecek.

SCHUSTER VE NECİP'E CEZA KAPIDA

Ancak gözlemcilerin olayı raporlarına dahil ettiği ve hem Schuster’in, hem de Necip Uysal’ın ceza alacağı öğrenildi. Genç yıldızın alacağı ceza nedeniyle Trabzonspor sınavında da formasından uzak kalma ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı