Spor Scolari için Madrid'e gittiler

Scolari için Madrid'e gittiler

Paylaş
Scolari için Madrid'e gittiler

Bernd Schuster'in istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için ilk aday belli oldu

Brezilya’nın Palmerias takımını çalıştıran Luis Felipe Scolari için Başkan Yıldırım Demirören’in isteğiyle görüşmeler başladı.

Sezon başındaki Bernd Schuster, Guti Hernandez ve devre arasındaki Simao Sabrosa, Hugo Almeida transferlerinde başrolü oynayan menajer Ahmet Bulut, dün Madrid’in yolunu tuttu.

Başkan Yıldırım Demirören de bizzat görüşmelerde yer almak için dün İspanya’ya uçtu. Demirören ve Bulut’un, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes’in de menajeri olan Jorge Mendes’in evinde dün gece ilk ciddi görüşmeyi yaptığı kaydedildi.

Sporting Lizbon’un da transfer listesinde yer alan Scolari’nin, Beşiktaş’ın başına geçmeye daha sıcak baktığı belirtildi. Daha önce Portekiz Milli Takımı’nın da başında bulunan Brezilyalı çalıştırıcı, bir dönem Chelsea’yi çalıştırmış ve sonrasında Özbek ekibi Bunyodkor’a senelik 13 milyon Euro’ya imza atarak dünyanın en pahalı hocası unvanını ele geçirmişti.

Hoca adayları arasında, Schalke’den gönderilen Felix Magath da bulunuyor. Alman hoca takım içerisindeki disiplini ve sert idman programı nedeniyle ‘Saddam’ lakabıyla anılıyor.

Haberin Devamı