Magazin Şebnem Dönmez sevgilisiyle görüntülendi

Şebnem Dönmez sevgilisiyle görüntülendi

Paylaş
Şebnem Dönmez sevgilisiyle görüntülendi

Uzun süredir İstanbul gecelerinde görüntülenmeyen oyuncu Şebnem Dönmez, Arnavutköy’de ortaya çıktı

Gizemli bir erkekle birlikte eğlenen Şebnem Dönmez’in yanına daha sonra iki arkadaşı daha geldi.

43 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin “Beyefendi sevgiliniz mi?” şeklindeki sorusuna güldü ve kafa salladı.


ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?


Şebnem Dönmez 17 Mayıs 1974 tarihinde Salzgitter Almanya’da dünyaya geldi. Şebnem Dönmez’in boyu 1.69 cm, kilosu ise 60.

Hem oyunculuk hem de sunuculuk yapan Şebnem Dönmez 20 Ağustos 2004 yılında Ezel Akay ile evlendi. Ancak evlilikleri yolunda gitmeyen çift 2007 yılında yollarını ayırma kararı aldı.


ŞEBNEM DÖNMEZ’İN KARİYERİ


Şebnem Dönmez ekranlara ilk olarak 1996 yılında Murat Başoğlu ile birlikte sundukları “Sabah Şekerleri” programı ile merhaba dedi. Şebnem Dönmez ve Murat Başoğlu’nun birlikte sunmuş oldukları “Sabah Şekerleri” programı sabahları yapılan müzik eğlence programlarının öncüsü olarak ekranlara yansıdı.

Murat Başoğlu ile iyi bir ikili olan Şebnem Dönmez 1997 yılında Star Tv’de “Görevimiz Tehlike” adını taşıyan bir yarışma programının sunuculuğunu üstlendiler. 1998 yılında Star Tv’de bir showgirl olarak sahneye çıkan Şebnem Dönmez tüm hünerlerini “Cumartesi Gecesi Ateşi” programında ortaya koydu. Şebnem Dönem aynı zamanda Live Earth’ın Türkiye temsilcisi.


ŞEBNEM DÖNMEZ’İN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER


Şebnem Dönmez pek çok dizi ve filmde önemli rol aldı. Şebnem Dönmez’in rol aldığı dizi ve filmlerden bazıları; Bir Demet Tiyatro, Aşkın Dağlarda Gezer, Ölümsüz Aşk, Aslı ile Kerem, Yalan Dünya, Medcezir, Kuzey ve Güney, Mumya Firarda, Neredesin Firuze, Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü ve Vali...


Şebnem Dönmez saçlarını 3 numara kestirdi


Bu ne panik!

Haberin Devamı