Magazin Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural hakkında tedbir kararı aldırdı

Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural hakkında tedbir kararı aldırdı

Paylaş
Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural hakkında tedbir kararı aldırdı

Kıvılcım Ural'ın yaptığı zehir zemberek açıklamalardan sonra Seçkin Piriler “Kendisine hakaret davası açtım. Ben ve ailem hakkında konuşma yasağı getirilmesini talep ettim” demişti. Seçkin Piriler Kıvılcım Ural hakkında tedbir kararı aldırdı

posta.com.tr


Rock’çı Kaan Tangöze (44), Kıvılcım Ural (27) uğruna oğulları Hakan (7) ve Volkan’ın (3) annesi Seçkin Piriler’den (37) Ocak 2016’da boşanmıştı. Seçkin Piriler’in Hakan’ı evden kovduğu iddia edilmiş, Kaan Tangöze’nin oğlu ile otele yerleştiği söylenmişti. Kıvılcım Ural’ın “Doğurmakla ana olunmaz” diye laf atıp 'Bana bak eski kaşar' şeklinde hakaret dolu mesajlar gönderdiği Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural hakkında tedbir kararı aldırdı.


KIVILCIM'A ŞOK! ARTIK SOSYAL MEDYADA BİLE SÖZ EDEMEZ


Kıvılcım Ural 6 ay süre ile Seçkin Piriler'e ve çocuklarına yaklaşamayacak. Ayrıca iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek. Yani bu karara göre Kıvılcım Ural, artık Seçkin Piriler hakkında tek kelime edemez, mesaj atamaz, sosyal medyada bile söz edemez.

İşte Seçkin Piriler'in Kıvılcım Ural hakkında aldırdığı tedbir kararının belgesi...



Seçkin Piriler dün Lifetime kanalına yaptığı açıklamada Kıvılcım Ural için şöyle konuşmuştu:

Kaan boşanmamak için yalvardı. ‘Bir yıl ayrı yaşayalım, sonra sana döneceğim’ dedi. Ben oğlumu evden kovmadım. Hakan o gece ‘Baba baba’ diye ağladı. Dayanamadım, Kaan’ı aradım, gelip aldı. Anneliğim hakkında konuşmak o kadının ne haddine. Çocuklarım onun yüzünden babalarını göremiyor. Geçen gece Kaan’ı çağırınca o kadın iyice kıskanıp kudurdu. Herhalde planını bozdum.”




Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e ahlaksız teklif


Kıvılcım Ural kimdir? Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze ayrıldı mı?


Kıvılcım Ural: 16 yaşındayken Kaan Tangöze ile birlikte oldum (Kıvılcım Ural kimdir?)


Seçkin Piriler: O kadın iyice kudurdu

Haberin Devamı