Magazin 'Seda Hanım'dan özür diliyorum'

'Seda Hanım'dan özür diliyorum'

Paylaş
'Seda Hanım'dan özür diliyorum'

Emine Çelik'in "Eşim beni terk edip Seda Sayan'la yaşamaya başladı. Seda abla kocamı geri göndersin" sözlerine Erkan Çelik'ten de yanıt geldi

Erkan Çelik, "Eşimle boşanma aşamasındayız, benden para almak için iftira atıyor" derken, "Seda Sayan'la Twitter'daki yazışmalarımız dostça ve kardeşçe. Bundan ötesi olamaz. Seda Hanım'ın öyle biri olmadığını zaman içinde ben de anladım. Ben yazdığım söz ve besteler için kendisinden yardım istedim.

Haberin Devamı

Seda Hanım ve dört hayranıyla birlikte yemek yedik. Diğer arkadaşlar yanımızdan ayrılınca Seda Hanım'a alışveriş yaparken eşlik ettim. Seda Hanım'dan bu olaylar için özür diliyorum. Eşime iftiraları için dava açacağım" şeklinde konuştu.

Gazetelere konulşan Çelik'in eşi, "Seda Sayan ile Twitter'da tanıştılar. Erkan, Seda Sayan sesimi beğendi, kaset çıkartacağım diyordu. 22 Aralık'ta boşanma davası açtı. Kocamı gönder Seda abla. Erkan'dan şöhretli şarkıcı olmaz" demişti.

Seda Sayan, sevgili iddiaları için "Ucuz bir tiraj kaygısına manevi değerlerim ve şahsiyetim kurban edilmiştir. Bir telefonun tuşları kadar yakın olmama rağmen beni aramayarak ya da menajerim Stelyo Pipis'e veya iletişim danışmanım Özgür Aras'a ulaşmayarak tek taraflı bir yayınlarla sergilenen bu tavır içinde barındırdığı kötü niyeti zaten bana bile gerek kalmadan kendiliğinden kamuoyuna sunmuş durumdadır" diye bir açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı