Magazin Seda okul yaptırdı, açılışa gitmedi

Seda okul yaptırdı, açılışa gitmedi

Paylaş
Seda okul yaptırdı, açılışa gitmedi

Seda Sayan Tokat'ta yaptırdığı okulun açılışına gitmedi, kendisini bekleyen Bakan Çubukçu kızdı

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Milli Piyango İhya Balak Fen Lisesi'nin açılışı için Tokat'a geldi. Seda Sayan'ın gelmemesi üzerine Pazar İlçesi'nde yaptırdığı lisenin açılışı Bakan Çubukçu'nun programından çıkarıldı.

Haberin Devamı

Karayolu ile Sivas'tan Tokat’a gelen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, il girişinde il sınırlarında protokoldeki isimler ve partililer tarafından karşılandı.

Valilik ziyaretinden sonra yaya olarak belediye binası ve AK Parti İl binasına geçen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, esnaf ve seyyar satıcılarla sohbet etti.

AÇILIŞ PROGRAMI İPTAL OLDU
Daha önce Bakan Nimet Çubukçu'nun Tokat programında yer alan, Seda Sayan'ın Pazar İlçesi'nde yaptırdığı Ayşe Ak-Seda Sayan Çok Programlı Lisesi açılışı, iptal edildi.

Açılışa Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile katılması planlanan Seda Sayan, programının yoğun olması nedeni ile Tokat’a gelemedi. Sayan'ın gelememesi üzerine, Bakan Çubukçu’nun Tokat programında değişiklik yapıldı ve Ayşe Ak-Seda Sayan Çok Programlı Lisesi açılışı iptal edildi. Bakan Çubukçu bu konudaki soruya “Bilgi verecek bir durum yok” karşılığını verdi.

Yüksel MENEKŞE- Mustafa TURAPOĞLU/TOKAT, (DHA)

Haberin Devamı