Magazin Seda sahneden oğluna seslendi

Seda sahneden oğluna seslendi

Paylaş
Seda sahneden oğluna seslendi

Yalova Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında dün gece düzenlenen konsere sanatçı Emel Sayın rahatsızlığı nedeniyle katılamayınca, yerine Seda Sayan geldi

Yalova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen halk konserine davet edilen Emel Sayın, rahatsızlığı nedeniyle 2 gün önce programa katılamayacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine geceye Seda Sayan çağrıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda sahneye çıkan Seda Sayan'ı yaklaşık 3 bin Yalovalı izledi. Sayan, 30 Ağustos'un oğlu Oğulcan'ın doğum günü olduğunu ve doğum gününü Yalova’dan kutladığını söyledi. Sayan, “Oğlum Allah'ın izniyle 20 yaşına girdi. Onunla az önce konuştum. ‘Biraz sonra sahneye çıkıyorum. Yanında değilim, oğlum' dedim. Allah herkesin evladına hayırlı yazılar yazsın inşallah. Kötü yola saptırmasın. Bugün doğum günü olanların da doğum günü kutlu olsun” dedi.

Oğlunu sezaryenle doğurduğunu anlatan Sayan, kadınların kendisini çok iyi anlayacağını belirterek, “Oğlumu 30 Ağustos’ta doğuracağım’ dedim. Nasıl olsa sezaryen değil mi? Doktorum ise ‘olmaz, gözleri açılmaz’ dedi. Bende ‘Aman açılır sonra’ dedim ve böyle özel bir günde çocuğumu doğurdum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/DHA