Magazin Seda Sayan, Cefi Tayuk ile evlendi mi?

Seda Sayan, Cefi Tayuk ile evlendi mi?

Paylaş
Seda Sayan, Cefi Tayuk ile evlendi mi?

Seda Sayan, 'Seviyorum' projesinde birlikte çalıştığı Yunanistan'ın popüler şarkıcısı Cefi Tayuk ile evlendiği yönünde çıkan haberler için açıklama yaptı. İşte Seda Sayan'ın o açıklaması...

Geçen günlerde bazı internet sitelerinde şarkıcı Seda Sayan’ın aynı projede yer aldığı meslektaşı Cefi ile gizli bir şekilde evlendiğine yönelik haberler yer almıştı. Bu haberlerin ardından Sedan Sayan isyan ederek bir basın açıklamasında bulundu.

Seda Sayan, Cefi’nin yakın dostu olduğunu ve sadece iş ortaklıklarının bulunduğunu belirtti. Aralarında herhangi bir duygusal ilişkinin mevcut olmadığını sözlerine ekledi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Değerli basın mensupları,

Türkiye'de son dönemde ne yazık ki üzücü bir şekilde magazin basınının, gerçekleri ortaya çıkarma kaygısı duymaksızın yalan haberler vasıtasıyla gündem oluşturma çabası içerisinde olduğunu görüyoruz.

Bu yalan haberlerden biri de şahsım ve Cefi TAYUK ile ilgili olarak, evlendiğim yolunda çıkan haberlerdir.

Bildiğiniz üzere son derece şeffaf yaşayan bir insan olarak, birisiyle evlenecek olsam gizlemek yerine sizleri de davet eder, tebrikleri kabul ederdim. Ve yine siz değerli basın mensuplarından niyet okuyuculuğu yapmak yerine, arayıp bizzat bana sormanızı beklerdim.

Öte yandan, belirtmek isterim ki Cefi benim yakın dostum ve iş ortağım olup, aramızda herhangi bir duygusal ilişki mevcut değildir.

Bu nedenle hakkımda bu yönde yapılacak haberlere bir son verilmesi ile mesleki ve özel hayatıma saygı gösterilmesini rica ediyorum.


Yok böyle evlilik ! Kırmızı ışıktan nikâh masasına



Seda Sayan komşuyu fethedecek



Yok böyle evlilik ! Kırmızı ışıktan nikâh masasına


''CANINIZI YAKACAĞIM'' DEMİŞTİ

Seda Sayan 3 ay önce Yunan şarkıcı Cefi ile Arnavutköy'de görüntülenmişti. Objektifleri görünce kendini kaybedip tehditler savuran Cefi ''Silin fotoğrafı. Sizi aldırtacağım. Gücümü göreceksiniz. Canınızı yakacağım'' demişti.




Haberin Devamı