Magazin Seda Sayan'dan yeni aşkın ilk karesi (Murat Karabova kimdir?)

Seda Sayan'dan yeni aşkın ilk karesi (Murat Karabova kimdir?)

Paylaş
Seda Sayan'dan yeni aşkın ilk karesi (Murat Karabova kimdir?)

Erkan Çelik'ten 6 ay önce ayrılan Seda Sayan (55), yeni sevgilisi galerici Murat Karabova (46) ile önceki akşam Belda-Ozan Kaçmaz çiftinin düğününe katıldı

Şarkıcı Nihat Doğan’la aralarında aşk dedikoduları çıkan şarkıcı Seda Sayan’dan tüm bu iddiaları bitirecek bir hamle geldi.

Nihat Doğan’ın sunduğu programa telefonla bağlanan ve samimi konuşmalarla kafaları karıştıran Seda Sayan, Ozan Kaçmaz’ın düğününde Murat Karabova ile yan yana görüntülendi.

MURAT KARABOVA KİMDİR?

Murat Karabova magazin dünyasının yakından tanıdığı bir isim. Peki Seda Sayan'ın yeni sevgilisi Murat Karabova kimdir?



Adı Yeşim Salkım ve Aslıhan Hünel ile aşk dedikodusuna karışan Murat Karabova ile Seda Sayan ilk olarak geçen Haziran’da, Bodrum'da görüldü.

Locadan Demet Akalın’ı izlediler. Daha sonra Türkbükü’nde düzenlenen bir partide eğlendiler. Seda Sayan, Murat Karabova’ya 'Kara Gözlüm'ü söyledi.

KIBRIS'TA BARIŞTILAR

Murat Karabova büyük hayranlık duyduğu Seda Sayan ile bilinmeyen bir sebeple geçenlerde tartıştı. Kendisini affettirmek için Seda Sayan’ın peşinden Kıbrıs’a gitti.

AŞKIN FOTOĞRAFI MI?

Girne’de bir otelde sahneye çıkan Seda Sayan’ı ailesinin oturduğu masada izledi. Gece boyunca Seda Sayan’ın videosunu çekip sosyal medyada yayınladı.

Haberin Devamı