Magazin Seda Sayan ve Erkan Çelik ayrılığında şok iddia!

Seda Sayan ve Erkan Çelik ayrılığında şok iddia!

Paylaş
Seda Sayan ve Erkan Çelik ayrılığında şok iddia!

Seda Sayan 6 yıldır birlikte olduğu Erkan Çelik'le ilişkisini iki hafta önce sonlandırmıştı. 'Duymayan Kalmasın' programı, bu ilişkinin bitişiyle ilgili yeni bir iddia ortaya attı. İddialara Seda Sayan'dan jet cevap geldi

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasında yaşanan 6 senelik aşk geçen haftalar içerisinde bir anda son bulmuştu. Bu karar sonrasında Seda Sayan'ın ayrılık nedeni oğlu Oğulcan'ın annesinin evliliğine karşı çıktığı iddia edilmişti.


Seda Sayan'ın Erkan Çelik'tan ayrılma nedeni ortaya çıktı


Duymayan Kalmasın adlı program, bu ilişkinin bitişiyle alakalı olarak çok enteresan ve yeni bir iddiayı ortaya atarak, magazin gündemini karıştırdı.

'GAYRİMENKULLERİNİ BANA DEVRET'

Erkan Çelik'in gayrimenkul zengini olduğu bilinen Seda Sayan'dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği iddia edildi. Bu talep sonrasında Seda Sayan'ın çok kızdığı ve bu sebeple ilişkinin son bulduğu öne sürüldü.


SEDA SAYAN AÇIKLAMA YAPTI


Seda Sayan, hakkında çıkan haberlere attığı bir mesajla yanıt verdi. Seda Sayan’ın açıklaması şöyle:

“Erkan Çelik, kumaşı çok doğru bir adamdır. Oğulcanla ilgili iddialar asılsız olduğu gibi gayrimenkul iddiaları da asılsızdır. Mal mülk peşindeki adam böyle ayrılmaz, zaten benim ona aşık olma sebebim de budur. Aşkı tükettik ve ben Erkan’a hiçbir zaman balık vermedim ona balık tutmayı öğrettim. Erkan hayatımda gördüğüm en çalışkan adamdır. Hiçbir şeye tenezzül etmediğini çevrem ve ailem de iyi bilir”


Seda Sayan: Arkadaşlar iflas ettim!

Haberin Devamı