Magazin Seda Sayan'ın kardeşine 5 yıl hapis

Seda Sayan'ın kardeşine 5 yıl hapis

Paylaş
Seda Sayan'ın kardeşine 5 yıl hapis

Seda Sayan'ın kardeşine 5 yıl hapis

Arkadaşları ile birlikte gazeteci Altar Sarıoğlu'nu öldürmeye çalıştıkları ve gasp ettikleri gerekçesiyle, 5 yıl hapis cezasıyla aranan Seda Sayan'ın kardeşi Sedat Sayan (Selahattin Gürsaçar) gözaltına alındı.

Haberin Devamı

OLAY

Kavacık Göksu Hisar Evleri'nde 16 Haziran 2004 tarihinde meydana gelen olayda, şarkıcı Seda Sayan'ın kardeşi Sedat(Selahattin) Gürsaçar(40) 3 arkadaşıyla birlikte eski magazin muhabirlerinden Altar Sarıoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine bu kişiler, bıçakla Altar Sarıoğlu'nun boğazından yaraladı. Ağır yaralanan Gazeteci Altar Sarıoğlu, kaldırıldığı Siyami Ersek Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'de hemen ameliyata alındı.

Bu olayın ardından yapılan soruşturmanın ardından Üsküdar Adliyesi'nde Sedat Gürsaçar ile arkadaşları hakkında "Adam öldürmeye teşebbüs ve gasp" suçlamasıyla dava açıldı.

Görülen davada Sedat Gürsaçar'a verilen 5 yıllık hapis cezası 3 ay önce Yargıtay tarafından onaylandı.

Haberin Devamı

Cezanın onaylanmasının ardından 3 aydır aranan Sedat Gürsaçar, dün akşam Akmerkez'de yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği'ne getirilerek işlemleri yapılan Sedat Gürsaçar, Üsküdar Adliyesi'ne sevk edildi.