Magazin Seda'nın ex'i 'aşkla' sürünüyor

Seda'nın ex'i 'aşkla' sürünüyor

Paylaş
Seda'nın ex'i 'aşkla' sürünüyor

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan; aşk, aşkı nasıl yaşadığı, delikanlılığın tanımı ve überseksüellik üzerine FHM dergisine konuştu

Delikanlılıkla maçoluk birbirine karıştırılıyor. Aslında her ikisi birbirinden çok ayrı şeyler. Bana göre delikanlı kadınını döven değil, kadını için dayak yiyendir. Delikanlı, kadınına sahip çıkar.

Haberin Devamı

RÖPORTAJ: NİHAT DOĞAN POSTA'YA VERDİĞİ OLAY ROPÖRTAJ

Delikanlının kendine has kuralları, kendine has edebiyatı vardır. Asla yalan söylemez, riyakarlık yapmaz, başkasının namusuna göz dikmez. Bununla birlikte eşine, dostuna sadık olur. Aslında iyi bir hizmetkardır ve sadece inandığı şeye hizmet eder. Şu anda bir kadın için sürünüyorum. O kadın için köprü altına düşmeme az zaman kaldı."

"SADECE SU İÇİYORSAM AŞIĞIM DEMEKTİR"

Doğan sözlerine şöyle devam etti: "Aşkı, okyanusun derinliklerine benzetirim. Gözlerini kapatıp o derinliklere doğru ulaşmak istersin. Ama işin sonunda vurgun yeme ihtimalin de var.

Ancak su içebiliyorsam, aşık olduğumu anlıyorum. Aşk yemekten, içmekten keser insanı. Hayatın anlamı o kişi olmuştur artık... Bana überseksüel (maçolukla metroseksüellik arasındaki kişi) diyorlar.

Haberin Devamı

Überseksüel olduğumu hiç bilmiyordum. Bu yüzden de moralim çok bozuk. Böyle olduğumu bilmeden 30 yaşıma nasıl geldim diye oturup ağlasam yeridir. Bana saçma geliyor böyle şeyler. Ben zaten her zaman böyle bir adamdım."