Magazin Sedat Peker'in oğlu 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden neden ayrıldı?

Sedat Peker'in oğlu 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden neden ayrıldı?

Paylaş
Sedat Peker'in oğlu 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden neden ayrıldı?

Geçen sezon 'Diriliş Ertuğrul'da 'Turalı' karakterine hayat veren Sedat Peker'in oğlu Boğaçhan Talha Peker'in diziden çıkarıldığı haberlerine yalanlama geldi. İşte Boğaçhan Talha Peker için yapılan o açıklama...

Boğaçhan Talha Peker’in 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden sessiz sedasız çıkarıldığı yönünde çıkan haberlere yalanlama geldi.

Yapılan açıklamada, "Tarihi gerçeklikten ilham alan dizimizde işlenen konular, belirli zaman aralıklarını kapsamaktadır. Üçüncü sezon hikayemiz, ikinci sezon hikayemize göre 10 yıl sonra yaşananları konu almaktadır. Bu nedenle ’Turalı’ karakterine dizimizin üçüncü sezonunda yer verilememiştir" ifadeleri kullanıldı.




"YAPIM ŞİRKETİMİZ, BAŞKA PROJELERDE KENDİSİYLE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR"


Aynı sebeple farklı oyuncuların da diziden ayrıldığı kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
"Boğaçhan Talha Peker’in küçük yaşına rağmen göstermiş olduğu başarılı performans, halkımızın teveccühünü kazanmıştır. Boğaçhan Talha Peker’in oyunculuk kariyerine devam etmek istemesi halinde, yapım şirketimiz kendisi ile önümüzdeki yıllarda başka projelerde de birlikte çalışmayı düşünmektedir. Öte yandan, haberin veriliş tarzı ve haber yapılırken şirketimizin bilgisine başvurulmaması gibi hususlar göz önüne alındığında, söz konusu haberin gazetecilik etiği ile de bağdaşmadığını belirterek; oyuncumuz Boğaçhan Talha Peker hakkında bir kısımda medyada yer alan haberin gerçekle ilgisi olmadığını kamuoyu ve izleyicilerimizle paylaşırız."

Haberin Devamı