Gündem 'Şehadet getir öleceksin'

'Şehadet getir öleceksin'

Paylaş
'Şehadet getir öleceksin'

İstanbul Beyoğlu'ndaki cinayet anı, sokaktaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

İstanbul’da, Gürcistan uyruklu Sophia’nın, bar işletmecisi sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülmesi kameralara yansıdı. Görgü tanıkları, gözü dönmüş âşığın sevgilisine ‘Şahadet getir öleceksin’ diye bağırdığını söyledi.

Haberin Devamı

Habertürk'ün haberine göre, İstanbul’daki korkunç cinayet, pazar gecesi İstiklal Caddesi, Büyükparmakkapı Sokak’ta meydana geldi. Cinayet anı ise sokaktaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamera görüntülerine göre aynı sokakta bulunan Muzo adlı barın işletmecisi Yusuf Hüsnü Tercüman, barda çalışan ve sevgilisi olan Gürcistan uyruklu Sophia Gvianidze’yle sokak ortasında tartışmaya başladı. Ardından da belindeki ekmek bıçağını çıkararak genç kadına sapladı. Bu sırada iki kişi Tercüman’a engel olmak istedi. Uzun uğraşlar sonucunda saldırgan bu kişiler tarafından etkisiz hale getirildi. Vatandaşların elinden bıçağı aldığı Tercüman olay yerinden hızla kaçtı. Boynuna ve göğsüne birer, karnına da 7 bıçak darbesi alan Sophia Gvianidze ise olay yerinde yere yığılarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

‘NAMUSUMU TEMİZLEDİM’

Polisteki ifadesinde yanında çalışan Sophia Gvianidze’nin sevgilisi olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü ancak zaman zaman barda DJ’lik yapan kişiyle mesajlaştığını öğrendiğini anlatan Tercüman, “DJ olan Serkan ile mesajlaştıklarını öğrenince konuştum ve uyardım ama o artık benden ayrılmak istediğini söyledi. Ben onunla evlenmek istiyordum. Namusumu temizledim” dedi. Olay anında Tercüman’a müdahale ederek elindeki bıçağı alan görgü tanıklarından biri ise polise verdiği ifadesinde, “‘Şahadet getir öleceksin’ diyerek bıçaklıyordu” dedi. Katil zanlısı Tercüman, çıkarıldığ ımahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.