Gündem Şehit Astsubay Yunus İşcan'ın tabutunun konulduğu helikopterde dikkat çeken ayrıntı

Şehit Astsubay Yunus İşcan'ın tabutunun konulduğu helikopterde dikkat çeken ayrıntı

Paylaş
Şehit Astsubay Yunus İşcan'ın tabutunun konulduğu helikopterde dikkat çeken ayrıntı

El Bab'da şehit olan Astsubay Yunus İşcan'ın cenazesi helikopterle memleketine götürülürken eşi de helikopterde tabuta sarılıp gözyaşlarına boğulmuştu. O fotoğrafta yürek yakan bir detay vardı. Şehit astsubayın çocuğunun battaniyesi de helikopterdeydi

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan'ın cenazesi memleketi Tekirdağ'da toprağa verildi.

Halep'e bağlı El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarının döşediği mayın ve El Yapımı Patlayıcıların (EYP) temizliği esnasında, bir iş makinasının EYP'ye basması sonucu şehit olan İşcan'ın uçakla Gaziantep'ten uğurlanan bayrağa sarılı naaşı Çorlu Havaalanı'na getirildi.

BABA EVİNE GETİRİLDİ


Burada düzenlenen askeri törenin ardından helikopterle, memleketi Hayrabolu'ya getirilen şehidin cenazesi, helallik için cenaze aracı ile Şalgamlı Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Şehit İscan’ın naaşı daha sonra cenaze namazının kılınacağı Şalgamlı Meydanı'na götürüldü. Burada şehidin eşi Özden ve annesi Havva tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

"SENİ SEVİYORUM AŞKIM"


Şehidin eşi, tabuta sarılarak, "Seni seviyorum aşkım, seni Allah'a emanet ediyorum. Oğlumuz da bana emanet merak etme." dedi.



İkindi vakti İl Müftüsü İsmail İpek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi mahalle mezarlığına defnedildi.

ÇOCUKLARININ BATTANİYESİ DE HELİKOPTERDEYDİ


Özden İşcan, eşinin parkasıyla helikopter içinde, şehit eşinin tabutuna sarılıp gözyaşlarına boğuldu. Fotoğrafta ayrıca çiftin çocuklarının battaniyesinin de olduğu görüldü.