Gündem Şehit polis memuru Fethi Sekin'in evine acı haber ulaştı

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in evine acı haber ulaştı

Paylaş
Şehit polis memuru Fethi Sekin'in evine acı haber ulaştı

İzmir Adliyesi’ndeki patlamada şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in acı haberini Bayraklı Osmangazi Mahallesi’ndeki evine gelerek haber vermek isteyen polislere şehidin çocukları 'Babamız evde yok kapıyı açamayız' yanıtı verdi

İzmir’de adliye sarayına saldırı düzenleyen teröristlere karşı silahının son mermisi bitene kadar mücadele edip, 2 teröristin ölü ele geçirilmesini sağlayan şehit polis memuru Fethi Sekin’in Elazığ merkez Kültür Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan baba evine ateş düştü

Dairenin kapısını çalan polis memurlarına, şehidin çocukları Tolunay (16), Dila (15) ve Nisa (8), "Babamız evde yok kapıyı açamayız" yanıtını verdi. Bu sırada şehit polisin eşi Rabia Sekin’in evde olmadığı belirtildi. Polis memurları, çocukları, "Biz zaten babanız için geldik, onun arkadaşlarıyız" diyerek ikna etti ve eve girdi. Polisler acı haberi, şehidin eşi Rabia Sekin eve gelince verdi.

Şehit polisin oturduğu dokuz katlı apartmana beş katı kaplayacak şekilde Türk bayrağı asıldı.


HASTANEDEKİ BABASINA ACI HABER VERİLDİ


İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin’in acı haberi, Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde böbrek taşı ameliyatı olan babası Mehmet Zeki Sekin’e verildi. Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Başbuğ’dan oğlunun şahadet haberini alan Mehmet Zeki Sekin, büyük üzüntü yaşadı.


ŞEHİDİN BABASINA ACI HABER, DOKTOR GÖZETİMİNDE VERİLDİ

ŞEHİDİN EŞİ HABERİ ALINCA FENALAŞTI


İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısı sırasında şehit olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Fethi Sekin'in eşi Rabia Sekin, olayı öğrendikten sonra fenalaştı. Rabia Sekin, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

2 AY ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ


Ailenin yakınları, Şehit Sekin’in, annesi Fethiye Sekin’in 10 Kasım 2016 ‘da tedavi gördüğü hastane hayatını kaybettiğini, bunun üzerine babası Mehmet Zeki Sekin’in oğlu tarafından İzmir’e götürüldüğünü ifade etti.

Elazığ’ın Baskil ilçesi Doğancık Köyü nüfusuna kayıtlı olan şehidin, evli ve 3 çocuk babası olduğu, kendisi gibi biri polis 6 kardeş oldukları bildirildi.

Şehidin naaşının İzmir’de düzenlenecek terenin ardından memleketi Elazığ’a getirilerek son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi motorlu ekibinde görev yapan şehit polis memuru Fethi Sekin’in 2014 yılında bir aracın geri manevra yaparken kaza geçirip, ölümden döndüğü öğrenildi.


İzmir'deki katliamı polis memuru Fethi Sekin önledi



İzmir'deki saldırıda şehit olan mübaşir Musa Can’ın kız kardeşi haberi alınca sinir krizi geçirdi