Gündem Şehit polisin son isteği çocukları sevindirdi

Şehit polisin son isteği çocukları sevindirdi

Paylaş
Şehit polisin son isteği çocukları sevindirdi

Şehit polisin son isteği çocukları sevindirdi

Van’ın Başkale İlçesi’nde 15 gün önce operasyondan dönerken meydana gelen kazada yaşamını yitiren polis memuru 32 yaşındaki Ramazan Aslan'ın, şehit olmadan 2 gün önce, memleketi Samsun'da bulunan Bafra Umut Derneği’nden ihtiyaç sahibi öğrenciler için istediği yardım talebi yerine getirildi. Dernek tarafından Başkale'deki 115 öğrenciye, içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu yardım paketleri dağıtıldı.

Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Ramazan Aslan, 15 Nisan Perşembe günü operasyondan dönerken, ekip otosunun şarampole yuvarlanması sonucu şehit oldu. Kazadan 2 gün önce memleketi Samsun'da bulunan Bafra Umut Derneği ile görüşen Aslan'ın, dernekten maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için yardım talebinde bulunduğu öğrenildi. Şehit Ramazan Aslan’ın son isteği üzerine Başkale’ye gelen Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu yardım paketlerini, Başkale İlçe Emniyet Müdürü Ali Can ile birlikte Başkale Atatürk İlköğretim Okulu ve Yunus Emre İlköğretim Okulu'ndaki yardıma muhtaç öğrencilere dağıttı.
Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “Bugüne kadar çok sayıda yardımda bulundum ama bu yardım benim için büyük anlam ifade ediyor” dedi.

Faris BARAN/BAŞKALE (Van), (DHA)

Haberin Devamı