Magazin Şehitlere dil uzatan Nur Yerlitaş: Öyle demek istemedim

Şehitlere dil uzatan Nur Yerlitaş: Öyle demek istemedim

Paylaş
Şehitlere dil uzatan Nur Yerlitaş: Öyle demek istemedim

Şehitler için söylediği skandal sözlerinin ardından bir açıklama daha yapan Nur Yerlitaş, "Artık bu ülkede şehit vermeye kimsenin tahammülü kalmadı demek istedim." dedi

Nur Yerlitaş iki gün önce İstanbul'da bir arkadaşının doğum günü davetine katıldı. Eğlenirken Instagram hesabından canlı yayın yaptı. Nur Yerlitaş klibinde oynadığı şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşurken, ağzından çıkanları kulağı duymadı.

İşte Nur Yerlitaş'ın söyledikleri: ''Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter artık.''



Büyük tepki toplayan sözlerinden sonra Nur Yerlitaş, önce şu açıklama yaptı:

''ŞEHİTLER VAR YALANININ ARKASINA SAKLANARAK HAKARET ETTİLER"

''Ben Nur Yerlitaş...
Çirkin ve kirli iştahlarıyla sosyal medyaya servis ettikleri kısacık görüntülerin aslı şudur;
Canlı yayını gerçekleştirdiğim bir sırada yanımdaki dostlarım bana bazı kişilerin 'şehitler var' yalanının arkasına saklanarak hakaret ettiklerini söylediklerinde 'Ne yapayım Allah Allah istediklerini söylesinler' dedim.
Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya ki

Bu açıklamasıyla da yine tepki toplayınca bu sefer sosyal medyadan özür diledi ama skandal sözlerini de resmen kıvırdı. İşte Nur Yerlitaş'ın o mesajı:


Ünlü isimlerden şehitlere dil uzatan Nur Yerlitaş'a sert tepki!


''ÖZÜR DİLERİM''

"Geçen akşam katıldığım bir davette yaptığım canlı yayının altına yazılan hakaretler üzerine bir anda 'ŞEHİT' kelimesi duyunca, 'Artık bu ülkede şehit vermeye ki anlamında kullandığım kelimelerin kasıtlı olarak ya da yanlış anlaşılarak çok farklı yerlere çekildiğini ve resmen bir linç kampanyasına dönüştürüldüğünü üzülerek görüyorum.

Kimseyi şehitlerimizin aleyhine konuşturmayacağım gibi benim de şehitler aleyhine en ufak bir söz söyleyeceğim düşünülemez. Böylesine hassas olduğum bir konuda bu şekilde yanlış anlaşılmak beni derinden üzmüştür.

Her ne kadar basına yansıyan şekilde bir kastım bulunmasa da bu anlaşılma nedeniyle üzdüğüm tüm Şehit ve Gazi aileleri ile görevli tüm Polis ve Askerlerimizden öncelikle özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla. Nur Yerlitaş."

Haberin Devamı