Gündem Seks kasetli şantajcılara darbe

Seks kasetli şantajcılara darbe

Paylaş
Seks kasetli şantajcılara darbe

Cinsel ilişkiye girdikleri işadamlarına videolu şantaj yaptıkları iddia edilen 2'si kadın 4 kişi gözaltında

Antalya'da cinsel ilişkiye girdikleri işadamlarının görüntülerini kaydedip şantaj yaptıkları iddia edilen aynı aileden 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı. Anne, kızı, oğlu ve erkek kardeşinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda seks kaseti ve gizli kamera düzeneği ele geçirildi.

Haberin Devamı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine başvuran adı açıklanmayan bir işadamı, kendisine tuzak kurulduğunu ve cinsel ilişki görüntülerini çeken kişilerin şantajla para istediğini söyledi. Bu ihbar üzerine harekete geçen polis, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli çalışmada bu sabah operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda eşinden boşanmış G.B., kızı E.F., oğlu E.F. ve erkek kardeşi A.B. gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda, gizli kamerayla çekildiği bildirilen işadamlarına ait çok sayıda cinsel ilişki görüntüleri ve kamera düzenekleri ele geçirildi. Polis, şikayette bulunan işadamından 500 bin dolar istendiğini belirtirken, yapılan ilk incelemede şantaja maruz kalan 3 kişiye daha ulaşıldı.

Haberin Devamı

Ele geçirilen kasetlerdeki görüntüler incelemeye alındı.

Soner KOCAER / ANTALYA, (DHA)