Gündem Seks partili iddianame

Seks partili iddianame

Paylaş
Seks partili iddianame

Amirallere suikast iddianamesi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede örgüt üyeliğiyle suçlanan sanıkların seks partileri de yer alıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit ile Deniz Kuvvetleri eski Komutanı emekli Oramiral Metin Ataç’a suikast planladıkları ve uyuşturucu ile TNT kalıbı bulundurdukları iddiasıyla haklarında soruşturma yürütülen 9’u tutuklu teğmen 19 sanık hakkında hazırlanan iddianame İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. 19 sanık arasında, 1 Kurmay Albay, 14 teğmen (9’u tutuklu), 1 muhabere subayı, 1 Deniz Astsubay Okulu öğrencisi ve bir de kasap bulunuyor.

POYRAZKÖY'LE BİRLEŞSİN

Terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen bazı sanıkların “Ergenekon terör örgütü içinde yer alan Karargah Evleri örgütlenmesi içinde örgüt üyesi” olduğu öne sürüldü. Savcı, Poyrazköy’de ele geçirilen mühimmatla ilgili açılan davayla bağlantılı olduğu gerekçesiyle birleştirme talep etti. İddianameye esas olan soruşturma ‘subay’ olduğunu söyleyen bir kişinin İstanbul Emniyeti’ne 15 Temmuz 2009’da yaptığı e-posta ihbarıyla başlamıştı.

İhbarda, bu soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra serbest bırakılan, ardından da tekrar yakalama kararı çıkması üzerine intihar eden Yarbay Ali Tatar’ın da adı geçti. İddianameye giren ihbar mailinde dikkat çeken bölümler şöyle: (...) Teğmen Ü.O., Teğmen S.E.N., Deniz Harp Oklu öğrencisi U.K., uyuşturucu trafiğinin kilit noktasında ve organizatörü konumundadırlar.

Bu şahıslar uyuşturucuyu temin ederek kendi kurdukları ekipleriyle satışını sağlarlar. Kiralamış oldukları evlerde seks ve uyuşturucu partisi düzenlemektedirler. Her türlü ortamın oluşturulduğu bu evde kız arkadaşı ile gelenler, sardıkları otları tüttürenler, bir kenarda sızanlar, güzel kızlarla aynı ortamda ilişkiye girenler var.

KASAPTA UYUŞTURUCU

İhbarcı, Kadıköy’de bir eczaneden uyuşturucunun alınıp dağıtıldığını öne sürerek, “Bu organizasyonun en büyük uyuşturucu ayağı olan Ü.Ö. ve Yarbay Ali Tatar’ın bilgisi dahilinde İnönü Caddesi ... adresinde bulunan S... Et adlı kasabın sahibi L. Ç.’den temin etmektedir. Uyuşturucu alışverişi kasapta gerçekleşmektedir.... S... Et, Deniz Astsubay Okulu’nun da uyuşturucu kaynağıdır. Deniz astsubay öğrencisi B.Ö. uyuşturucuları buradan alarak özel tuttuğu sahil sitesindeki... adreste uyuşturucu partileri düzenleyerek piyasa elde etmektedir” denildi.

İLGİNÇ İFADELER

İddianamede, aramalarda bulunan ‘Çağataydan gelen’ isimli excel belgesinde 173 kişinin fişlendiğine yer veriliyor. 173 kişinin isim ve soy isimlerinin karşılarına, “Kadınlara karşı aşırı ilgisi var, sık sık geneleve gidiyor, fikri yapısı bize uygun”, “Ailesi balkan göçmeni”, “Amcası polis”, “Alkolik”, “Cep telefonunda ayetel kürsi duası var”, “Ermeni”, “Alevi dostlarımızdan”, “....albayın referans listesinden”, “Kız arkadaşı Fethullahçı”, “Abisi sakallı, babasının Gülen yandaşlarıyla ilişkisi var”, “İrtica... Baba hacı, anne kapalı, kız arkadaşı kapalı”, “Ateist, güvenilir”, “Kürtleri sevmiyor”, “Yalaka”, “Porno cd dağıtıcısı”, “Kız düşkünü” siyasi görüşleri hakkında değerlendirme notlarının yazıldığına yer verildi.

2