Gündem Seks shop müşterisi akşam geliyor

Seks shop müşterisi akşam geliyor

Paylaş
Seks shop müşterisi akşam geliyor

Anadolu'nun Ankara'dan sonra tek seks shop'u Kayseri'de hizmet veriyor

Mağaza sahibi Sezai Karakaya, ürün olarak en çok seksi iç çamaşırları sattıklarını, utangaç müşterilere kurye aracılığıyla adrese teslim ürünler gönderdiklerini anlatırken, "Çevre baskısından dolayı müşterilerin genelde aksam karanlığını seçiyor" dedi.

KIRMIZI RENK FAVORİ

Telefon ve internet üzerinden de sipariş aldıklarını, Anadolu’daki bir çok kent, ilçe, belde ve köye ürün gönderdiklerini söyleyen işyeri sahibi Sezai Karakaya, seksi iç çamaşırlarında en çok kırmızı rengin ilgi gördüğünü, 5-120 TL arasında fiyatla satılan iç çamaşırlarından deri olanların 250 bin TL’den alıcı bulduğunu belirtti.

"VİBRATÖR VE DİĞER ALETLER SATILIYOR"

Karakaya, "İç çamaşırların yanı sıra vibratör ve diğer aletler satılıyor" dedi. ’Erotik Shop’ sahibi Sezai Karakaya, şöyle dedi: "Müşterilerimizin büyük bölümü, seks mağazasına girdiği anlaşılmasın diye havanın karardığı saatleri seçiyor.

Akşam karanlığında işyerimize daha çok müşteri geliyor. O nedenle mağazamızı saat 21.00’e kadar açık tutuyoruz. İç çamaşırlarını Türkiye’den, karşılarken ilaç ve ateletleri Hollanda ve Almanya’dan, fantezi ayakkabı ve terlikleri ise İtalya’dan getiriyoruz."

Oktay ENSARİ/DHA