Spor Seksi arkadaşının göğüslerinin arasından... Yok artık Bolt!

Seksi arkadaşının göğüslerinin arasından... Yok artık Bolt!

Paylaş
Seksi arkadaşının göğüslerinin arasından... Yok artık Bolt!

Londra'da Dünya Atletizm Şampiyonası'nda kariyerinin son metrelerini koşan Usain Bolt, gece hayatına ara vermeden devam ediyor

Londra Dünya Atletizm Şampiyonası’nda gerçekleştirdiği kariyerinin son koşusunda sakatlanarak yarışı tamamlayamayan ‘Olimpiyat efsanesi’ Usain Bolt’un, yine partilerde olması sevenlerini şaşırttı.

Gece hayatına düşkünlüğü zirve yapan Bolt, yine seksi bir kadınla gecesini tamamladı.

Beraber eğlendiği kadının göğüslerinin arasında alkol alan Usain Bolt'un ayakta durmakta zorlandığı da gözlerden kaçmadı.

İşte o görüntüler:


GECE HAYATI YÜZÜNDEN Mİ BIRAKTI?


Ortaya çıkan parti görüntüleri üzerine, ünlü atletin yarış döneminde sağlığına dikkat etmemesinin, kaybetmesine yol açıp açmadığı tartışma konusu oldu.

Londra’da, 100 metre finaline çıkan ve yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan ‘atletizmin yaşayan efsanesi’, kötü final için hayranlarından özür dilemişti.

Ünlü atlet, geçen yıl da Rio Olimpiyat oyunları sonrası doğum günü partisinde tanıştığı bir kadınla yatakta çekilen fotoğraflarının basına yansımasıyla gündeme gelmişti.



Sevgilisi Kasi Bennett’i Brezilyalı bir kadınla aldatan Bolt, daha sonra Barbados tatili esnasında kız arkadaşına evlenme teklif etmiş ve görüntüleri sosyal medyadan paylaşmıştı.

Haberin Devamı