Cumartesi Postası Seksiliğin 10 altın kuralı

Seksiliğin 10 altın kuralı

Paylaş
Seksiliğin 10 altın kuralı

Seksiliğin püf noktalarını merak ediyorsanız bu haber tam size göre...

1. Lüks çantalar taşıyın

Farklı renkleri bir arada bulunduran ya da birden fazla dokuya sahip çantalarla birçok görüntüyü tamamlayabilirsiniz. Birçok rengi barındıran çanta farklı giysilerinizle uyum sağlayacaktır. Farklı dokulardan oluşan çantalar, birçok farklı renk ve kumaşla uyum sağlar.

2. Vahşi olun

Bu sezon çok moda olan hayvan desenli kıyafetlerle abartısız, şık bir görüntü sağlarsınız. Bu zebra ya da leopar deseni olabilir... Özellikle küçük baskılar kıyafetinizin çok daha şık durmasını sağlayacaktır.

3. Feminen bir bluz edinin

Feminen bir üst hem çok şık hem de kurtarıcıdır. Tüm kıyafetinizin odak noktasını oluşturabilir. İster gece ister gündüz giyin, altına giyeceğiniz etek ya pantolonla acil durumlarda en büyük kurtarıcınız olacak.

4. Klasikleri güncelleyin

Evdeki klasik kıyafet ya da aksesuarlarınızı güncelleyin, kendi tarzınıza uygun bir şekle sokun.

5. Feminen bir siluete bürünün

Oturan elbiseler ve kabarık etekler bu sezon çok moda. Feminen yanınızı ortaya çıkarmak için bu tarz bir kombinasyonu tercih edebilirsiniz. Özellikle kırmızı, siyah, bordo ve haki renkleri tercih edebilirsiniz.

6. Dolabınızdan klasikleri çıkarmayın

Bazı parçalar var ki onların adeta zamanı yok. Dolabınızda beyaz gömlek, siyah elbise gibi sizi her zaman kurtaracak bu klasik parçalardan mutlaka bulundurun. Böylece her başınız sıkıştığında onlara başvurabilirsiniz.

7. Gri kurtarır

Siyahtan sonra en büyük kurtarıcı gridir. Her renkle uyum sağlar, her şekilde giyilebilir.

8. Metalikleri karıştırın

Altın, gümüş, bronz ve diğer ışıltılı tonlar, hem gündüz, hem de gece kıyafetlerine bambaşka bir hava katıyor.

9. Siyah her zaman işe yarar

Siyah ister elbise ister ayakkabı ister iç çamaşır olsun her zaman şık ve zariftir. Siyah bir topuklu ayakkabının seksapalitesinin önüne hiçbir şey geçemez. Bu sene renkli ayakkabıları da çok gördük, ama onları taşımak cesaret ister. Siyah bir ayakkabı sizi her yerde kurtarır. Parti, iş, davet, düğün...

10. Sıradışı bir mücevher seçin

Sıradışı bir mücevher her zaman yer yerde dikkat çeker. İster gece ister gündüz olsun. Tüm dikkatleri üzerinize toplayacağınızdan emin olabilirsiniz. Günlük bir kıyafetiniz bile bir anda gece elbisesine dönüşebilir. Siyah bir düz elbise seçerseniz takınızın daha da etkili olduğunu göreceksiniz.

2

Haberin Devamı