Yaşam Seksilik detaylarda gizlidir

Seksilik detaylarda gizlidir

Paylaş
Seksilik detaylarda gizlidir

Seksi olmak için Pamela Anderson gibi göğüslere, Jennifer Lopez gibi kalçalara veya Gisele Bündchen gibi bacaklara sahip olmak zorundayız sanıyorsanız yanılıyorsunuz

Hiç aklınıza gelmeyecek detaylar, sizi bir erkeğin gözünde aniden seksi yapabilir!

Haberin Devamı

Seksi hareketler

İşte bunlar erkeklerin sahalarda görmek istediği hareketler!
*Dudaklarımızı genelde stresten kemiririz. Ama müjde, biz stres içinde kıvranırken çevremizdeki erkekler de bizim için kıvranıyor.
*Kravat bağlamayı bilmiyorsanız hemen öğrenmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bir erkeğin boynundaki kravatı sizin bağlamanız, onu, boynuna tasma geçirilmiş sevimli bir finoya çeviriyor.
*İyi masaj yapabilmeniz de sizin parmaklarınızdan onun vücuduna ateş dalgalarının akmasına neden olacak.
* Göz göze geldiğinizde gözlerinizi kaçırmayın. Bu kendine güvenli hareket onu eritecektir.

Seksi giysiler

Soyunarak seksi olmak rafa kalktı, işte giyinerek seksi olmanın yolları:
* Dekolte giymek out. Dekolte giymeden dekolte vermek in.
* Topuklu ayakkabı seksiliğin birinci şartı hele bir de topuklu ayakkabılarınızla sessiz bir ortamda yürürseniz, her adımda birilerinin kalbinin hoplayacağına emin olun.
* Enseden bağlı kıyafetler ve straplez üstler, erkeklere, sizi küçük bir hareketle çıplak bırakabileceklerini düşündürdüğü için çok seksi geliyor.
* Halka küpeler de erkeklerin favorilerinden.
*Son yılların gözde modası tek omzu düşürerek açıkta bırakan giysiler, sizi tahrik edici yapan detaylardan.
* Deri her zaman seksi olma özelliğini koruyor. Özellikle de vücudunuzu saran deri elbise, etek ve pantolon.
* Son bir tüyo! Üzerinizden bir şey çıkarırken kollarınızı teker teker çıkarmak yerine, kıyafeti çaprazlama sağdan ve soldan tutarak tek hamlede çıkarın.

Haberin Devamı

Seksi saçlar
Kadını kadın yapan en önemli farklardan biri de saçlarıdır. Saç rengi konusunda her erkeğin zevki birbirinden farklı olsa da, diğer ayrıntılarda buluştukları ortak noktalar elbette var.
*Erkekler için, kadın dediğin uzun saçlı olmalı.
*Şaşırtıcı ama kakülü seviyorlar. Özellikle başka bir şeyle uğraşırken yüzünüze düşen kakülü kenara çekme hareketiniz onlara çok seksi geliyor.
* Saçlardan gelen şampuan kokusuna istisnasız tüm erkekler dayanamıyor. Bu şampuan kokusu, onların gözünün önüne sizin duştaki halinizi getiriyor olabilir mi acaba?
* Tüm erkeklerin tav olduğu bir başka hareket ise saçlarınızı kalemle dağınık şekilde topuz yapmanız.

Haberin Devamı

Seksi alışkanlıklar
Farkında değilsiniz belki ama bazı alışkanlıklarınızı ön plana çıkararak, erkeklere çok daha çekici gelebilirsiniz.
* Genellikle kadınlarda görülmeyen ilgi alanlarına sahip olmanız, erkeklere çok seksi geliyor. Örneğin; iyi şekilde bilardo, tavla veya Playstation oynamak…
* ister işiz olsun, ister bir spor dalı, ister başka bir hobi, hayatınızda tutkuyla bağlı olduğunuz bir şeyler olması sizi son derece seksi kılıyor.
* Kedi gibi olmanız onlar için son derece seksi. Yani dengesiz, başına buyruk ve soğukkanlı tavırlar onlar için ideal.

Seksi araştırma: İngiltere'deki University of Leeds'te yapılan bir araştırmada, erkekleri etkilemek isteyen kadınların, tenlerinin yüzde 40'ını açıkta bırakması gerektiğini ortaya koydu. Psikolog Colin Hendrie'nin yürüttüğü araştırmaya göre, bundan daha kapalı giyinen kadınlar muhafazakar olarak algılanırken, yüzde 40'ın üzerinde açanlar ise sadakatsiz olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Seksi son: Fiziksel özellikler, giyiminiz, kuşamınız, huylarınız ne olursa olsun, aslında tüm erkeklerin hemfikir olduğu konu net: Kadını seksi yapan en önemli şey kendine güvenidir.

Elele