Advertorial Sektörde bir ilk
Sponsorlu

Sektörde bir ilk


Paylaş
Sektörde bir ilk

‘Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz’ sloganı ile 2011’de sektöre giriş yapan Global Restoran Yatırımları A.Ş.’nin Genel Müdürü Bahar Özürün, KasapDöner olarak yatırımcılarına özel geliştirdikleri programa yeni ekledikleri özellik ile işletmecilerin ne kadar kazanç elde ettiklerini anlık göreceklerini söyledi.

‘’İşletme sahibi olan kişilerin en çok görmek istediği şey, günün sonunda ne kadar kar elde ettiğidir” diyen Özürün, KasapDöner yatırımcıları için özel olarak yazılan programı şu şekilde anlattı;



İşletmecilerimize bugüne dek döner restoranı işletilmesi, operasyonel standartlar ve gereklilikler ile ilgili bilgi birikimimizi aktardık, personel temin ve eğitim hizmetlerini sunduk, takibi çok önemli olan döner firesinin gerçek zamanlı takip edilebileceği bir sistem kurduk. Şimdi de KasapDöner yatırımcılarına aylık, haftalık, hatta günlük bazda gelir tablolarını tek tuşla almalarını sağlayacak bir sistemi sunarak sektörde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu sistem ile yatırımcılarımız hem istedikleri periyodda kar takibi yapabilecek hem de gelir ve giderin olması gereken standart oranları bütçelendiği için işletmelerinin performanslarını ölçebilecek. Böylece işletmesi ile ilgili oluşabilecek herhangi bir verimsizlik, ek maliyet ya da kaybı çok erken teşhis edip çözebilecek “ .