Gündem Sel sularına kapılan kişinin cesedi bulundu

Sel sularına kapılan kişinin cesedi bulundu

Paylaş
Sel sularına kapılan kişinin cesedi bulundu

Sel sularına kapılan kişinin cesedi bulundu

Antalya'da otomobilinin sel sularına kapılması sonucu kaybolan Mustafa Dolapçı'nın cesedi bu sabah, tutunduğu ağaçtan 20 metre uzakta bulundu.

Haberin Devamı

Antalya'da önceki gün etkili olan sağanak yağış ve saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Gebiz Çayı taşmış, bölgedeki araziler sular altında kalmıştı. Gebiz Çayı'nın taşması sonucu Antalya- Alanya karayoluna bağlanan Gebiz- Abdurrahmanlar yolunda sele kapılan otomobilden çıkarak ağaca tırmanan ve 7 saat boyunca yardım bekleyen 2 kişiden 30 yaşındaki Ümit Rıza Türktaş arkadaşları tarafından kurtarılmış, 51 yaşındaki Mustafa Dolapçı ise kurtarma ekibi gelmeden gücü tükenince sel sularına kapılarak kaybolmuştu.

Dün akşam havanın kararması ve yağışın tekrar başlaması üzerine ara verilen Dolapçı'yı arama çalışmalarına, bu sabah yeniden başlandı. Antalya Sivil Savunma Müdürlüğü Arama Kurtarma ekibi, Dolapçı'nın cesedini, tutunduğu ve 7 saat sonra halsiz kalarak düştüğü armut ağacına 20 metre uzakta, suların çekilmeye başladığı mısır tarlasında buldu. Dolapçı'nın otomobilden ayrılıp ağaca tutunduğu, daha sonra akıntının etkisiyle Antalya- Alanya karayoluna doğru sürüklendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Dolapçı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Göksel YAPAR- N.Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)