Spor Selçuk İnan'a inanılmaz teklif

Selçuk İnan'a inanılmaz teklif

Paylaş
Selçuk İnan'a inanılmaz teklif

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Selçuk İnan'a bonservis bedeli ödemeyecek olan Fenerbahçe, Selçuk İnan'ın fikrini değiştirmek için ücretine yansıtmayı planlıyor

Fenerbahçe, bu sezon nefes kesen bir şampiyonluk yarışı içinde bulunduğu ezeli rakibi Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan'a akıl almaz bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

İddialara göre sarı-lacivertliler, Karadeniz ekibinin bu sezonki başarılı performansının en önemli etkenlerinden biri olan yıldız oyuncu için yıllık 3.5 milyon Euro ücreti gözden çıkartmış durumda.

HERKES ONUN PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin bu kadar yüksek bir meblağı gözden çıkartmasının sebebi ise sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Selçuk İnan'a Sevilla, Wolfsburg, Napoli, PSG, Roma gibi üst düzey Avrupa takımlarının da teklifte bulunmaya hazırlanıyor oluşu.

Sözleşmesi biteceği için bonservis bedeli ödemek zorunda olmayan sarı-lacivertliler, bu maddi avantajı, her fırsatta Avrupa'ya gitmeyi istediğini açıklayan yıldız oyuncunun fikrini değiştirmek adına yıllık ücretine yansıtmayı planlıyorlar.

KOCAMAN VE ALEX HAYRAN

Sarı-lacivertlilerde 'pasa dayalı' modern bir futbol anlayışı oturtmaya çalışan teknik direktör Aykut Kocaman'ın felsefesine 'cuk' oturan Selçuk İnan için kaptan Alex de Souza da, 'Türkiye'de forma giyen en iyi Türk oyuncu' yorumunu yapmıştı.

Selçuk İnan'ın takım arkadaşı Jaja da vatandaşı Alex'e katılıyor. Yıldız oyuncu da Fenerbahçe kaptanı gibi Türkiye'deki en iyi futbolcunun Selçuk olduğunu iddia ederken, 'Onun stilinde oyuncu çok zor bulunuyor. Selçuk fantastik bir oyuncu' diye konuştu. Öte yandan sambacının, Alex'in yaptığı, 'Türkiye'deki en iyi yabancı oyuncu Jaja' açıklamasına da sevindiğini belirtti.

Haberin Devamı