Spor Selçuk: Şampiyonluğu özledik

Selçuk: Şampiyonluğu özledik

Paylaş
Selçuk: Şampiyonluğu özledik

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, takım olarak şampiyonluğu özlediklerini söyledi

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Selçuk Şahin, ilk olarak Sivasspor maçını değerlendirdi.

Selçuk Şahin, "Hava şartları sanırım zor olacak ama açıkçası biraz alışık gidiyor gibiyiz. Çünkü İstanbul'daki hava şartları da iyi değil. Soğuk ve kar var. Bu nedenle biraz da olsa hazırlıklı gideceğiz Sivas'

Cezalı oyuncularımız var ama onların yerine oynayacak arkadaşlar onların yerini dolduracaktır diye düşünüyorum. Zor bir karşılaşma olacak ama ikinci yarıya galibiyetle başladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Şampiyonluk yarışı hakkında ise Selçuk, "Biz eğer her maça iyi konsantre ile ve ciddi bir şekilde çıkarsak, bizim rakibimiz olacak çok fazla takım yok. Elbette güçlü takımlar var ligde ama bana göre en büyük rakibimiz yine kendimiz oluruz. Yani ciddiye aldığımız her maçı rahat kazanabiliriz.

Ancak rehavet içinde olduğumuz veya çok iyi konsantre olmadığımız maçlarda açıkçası kendimize yeniliyoruz ve kendimize kaybediyoruz. Bunun bilinciyle daha konsantre olarak maçlara hazırlanırsak, bitime birkaç hafta kala belki de daha önce çok rahat bir biçimde ligi bitirebiliriz.

Ama dediğim gibi her maça iyi konsantrasyonla ve ciddi bir biçimde hazırlanmamız lazım. Çünkü, 25 tane çok kaliteli oyuncudan kurulu bir takımın ligi götürmesi lazım.

Ancak zor bir lig olacağı da gerçek. Şampiyonluğu herkes isteyecek. Ama son iki sezon şampiyon olamadığımız için bu sene şampiyonluğa çok açız. Son şampiyon olduğumuz dönemde yaşanan şeyler ve mutluluk takım içinde de konuşuluyor. Açıkçası özledik. O nedenle bu sene şampiyon olmamız gerek" diye konuştu.

İSTANBUL/DHA

Haberin Devamı