Spor Selçuk ve Emenike bombası

Selçuk ve Emenike bombası

Paylaş
Selçuk ve Emenike bombası

Şampiyonluk yolunda Trabzon'la amansız bir yarışa giren Fenerbahçe'de yönetim, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı

Sarı-lacivertlilerin, bu sezona damgasını vuran iki futbolcu şimdiden anlaşmaya vardığı ve bu transferlerin sezon sonunda resmiyet kazanacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen'in yakın çevresine, "Aldığım duyumlara göre Fenerbahçe, Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Karabüksporlu Emenike'yi bitirmiş.

Her iki futbolcu önümüzdeki sezondan itibaren sarı lacivertli takımın formasını giyecek. Ortam uygun olmadığı için şimdiden açıklamayı uygun görmüyorlar" dediği belirtildi.

Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini "Avrupa'ya gitmek istiyorum" diye uzatmayan Trabzonsporlu Selçuk İnan'ın menajerleri, milli futbolcunun Avrupa'da bir takımda oynayacağını söylüyor ama işin aslının böyle olmadığı belirtiliyor.

SELÇUK 31 MAYIS'TA SERBEST KALIYOR

Fenerbahçe'nin 31 Mayıs'ta serbest kalacak olan Selçuk'u bonservis ücreti ödemeden kadrosuna katacağı ifade ediliyor dedi. Nijeryalı golcü için Yobo aracı olacak Fenerbahçe'nin Emenike'ye olan ilgisini bilmeyen yok.

Sarı-lacivertlilerin Nijeryalı golcüyü vatandaşı Yobo'yu aracı kullanarak ikna ettiği, Karabükspor'la da bonservis konusunda büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

Karabükspor Yönetimi her ne kadar Emenike için 10 milyon dolar bonservis ücreti istese de genç forvetin sözleşmesindeki bir maddeden dolayı bu transferin daha uygun şartlarda sonuçlanabileceği belirtildi.

Haberin Devamı