Spor Selçuk'a 'Güneş' morali

Selçuk'a 'Güneş' morali

Paylaş
Selçuk'a 'Güneş' morali

Selçuk İnan'ın adı transfer haberlerinin zirvesine tırmanınca psikolojik olarak bundan etkilenen milli oyuncuyu hocası kendine getirdi

Trabzonspor’da son dönemde yıldızı en çok parlayan oyuncuların başında gelen Selçuk İnan’ın performansında ligin ikinci yarısının başlarında gözle görülür bir düşüş olmuştu.

Bu durum genellikle sakatlığa bağlanırken, yakın çevresi ise milli futbolcunun transfer söylentilerinden çok etkilendiğinin farkındaydı. İşte tam da bu noktada Selçuk İnan’ın imdadına hocası Şenol Güneş yetişti.

Daha önce de birçok defa benzer durumlarla karşılaşan deneyimli teknik direktörün öğrencisine adeta terapi uyguladığı öğrenildi.

"TARAFTAR VE CAMİA SENİ SEVİYOR"

Gelişmelerden duyduğu rahatsızlığı hocasına, “Hem kendim hem de menajerim çıkıp transferi değil takımın geleceğine konsantre olduğumuzu belirttik. Daha ne yapabilirim ki!” sözleriyle dert yanan Selçuk’a, Güneş’in moral verdiği bildirildi.

Bordo-mavililerin hocasının, “Bu tip durumlar ilk kez olmuyor, bundan sonraki kariyerinde de karşına çıkacak. O nedenle yapman gereken sadece işine konsantre olmak.

Trabzonspor camiası seni seviyor, taraftar hep yanında. O nedenle bu konuları hiç konuşma. Yani çık sahada konuş ve herkesi sustur. Böyle davrandığında herkes senin iyi niyetinin açıkca farkına varacaktır” sözlerini sarfettiği ortaya çıktı.

Tüm bu gelişmelerin paralelinde de Selçuk İnan son haftalarda Trabzonspor’da önemli bir yükü sırtlamaya başladı, herkesin yüzü güldü.

Haberin Devamı