Spor Selim Ay: Takviye şart!

Selim Ay: Takviye şart!

Paylaş
Selim Ay: Takviye şart!

Konyasporlu futbolcu Selim Ay, "Herkese daha iyi ve başarılı bir Atiker Konyaspor izlettirmeyi hedefliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda takviye illaki şart. Zaten bu konuda hem hocamız hem de transfer komitesi mutlaka gerekeni yapıyordur" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor’un defans oyuncusu Selim Ay, herkese daha iyi ve başarılı bir Atiker Konyaspor izlettirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Selim, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına başlamak için 8 Temmuz’da Konya’ya geleceklerini ifade etti.

Sezonun ilk kampını Avusturya’da yapacaklarını belirten Selim, "İnşallah geçen sezondan daha iyi bir yıl geçiririz. Herkese daha iyi ve daha başarılı bir Atiker Konyaspor izlettirmeyi hedefliyoruz. Zannediyorum bizim gibi herkes de ligin başlamasını bekliyor" yorumunu yaptı.

Selim, yeni sezon için takımın iskeletinin korunduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Hedeflerimiz doğrultusunda takviye illaki şart. Zaten bu konuda hem hocamız hem de transfer komitesi mutlaka gerekeni yapıyordur. Takımda arkadaşlığımız çok iyi. Bunu herkes biliyor. Geçen sezon bu durum sahaya yansıdı. İnşallah yeni sezonda ve UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek ve daha başarılı olacağız."

"Benim de hedeflerim var"

Takımın hedefleri olduğu gibi kendinin de hedefleri olduğuna dikkati çeken Selim, şöyle devam etti:

"O hedeflerime ulaşmam için çok çalışıyorum ve elimden geleni yapıyorum. Zaten takımın başarısı belli ve ben de bu ekibin bir parçasıyım. Kendi başarımı en üst seviyeye nasıl ulaştırırım onu düşünüyorum ve ona göre çalışmalar yapıyorum."

Haberin Devamı