Magazin Selvi boylusu Kıvanç Tatlıtuğ

Selvi boylusu Kıvanç Tatlıtuğ

Paylaş
Selvi boylusu Kıvanç Tatlıtuğ

Geçen hafta sonu çekilen fotoğrafları basında “Genç Türkan Şoray” başlıklarıyla yer alan 15 yaşındaki Sudenaz Terzi, oyuncu olmak istiyor

Hürriyet'in haberine göre yıllardan beri Şoray’a benzetildiğini söyleyen Terzi, “Küçüklüğümde de annemin arkadaşları beni ‘Türkan Şoray’ diye severlerdi. Eskiden bu benzerliği kabul etmezdim. Ama makyaj yapmaya başladıktan sonra gözlerim daha çok ortaya çıktı. Yani ben de son iki yıldır kendimi Türkan Hanım’a benzetiyorum. Bu yüzden onun filmlerini hep farklı gözle izliyorum; özellikle de duruşunu, hareketlerini, bakışlarını... Kendime onu örnek aldım” dedi.

Haberin Devamı

Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın başrol oynadığı unutulmaz “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini de defalarca izlediğini belirten genç kız, kendi hayalindeki partnerin ise Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu söyledi: “O filmde Kıvanç Tatlıtuğ ile oynamak harika olurdu. ‘Aşk-ı Memnu’da da Beren Saat yerinde olmayı açıkçası çok isterdim.”

Bu benzerliğin ilginç yanı, Sudenaz Terzi’nin annesi Nursen Terzi’nin de tam bir Türkan Şoray hayranı olması... Nursen Terzi, kızının ünlü oyuncuya benzemesi için çok dua ettiğini anlattı: “Türkan Hanım’a hayranım. Sudenaz’a hamileyken de Türkan Şoray’a benzesin diye çok dua ettim. Ve dualarım kabul oldu.”

TÜRKAN ŞORAY: GERÇEKTEN BANA BENZİYOR

Sudenaz Terzi’nin basında yer alan fotoğraflarını gören Türkan Şoray da bu benzerlik karşısında şaşkın: “Gerçekten benim gençliğime çok benziyor. Özellikle de gözleri... Oyuncu olmak istediğini duydum, eğer yetenekliyse neden olmasın? Ben de kendisine destek veririm. Yolu açık olsun.”

Haberin Devamı