Gündem Sema'yı birden fazla kişi mi parçaladı?

Sema'yı birden fazla kişi mi parçaladı?

Paylaş
Sema'yı birden fazla kişi mi parçaladı?

Bursa'da öldürüldükten sonra bacakları kesilmiş durumda dere kenarına atılan üniversite öğrencisi Sema Karakoca cinayetinde ilginç gelişmeler yaşanıyor

Şubat ayında kaybolan ve 1 Mart günü cesedi, bacakları kesilmiş ve kolları havyanlar tarafından parçalanmış olarak bulunan Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğrencisi Sema Karakoca’nın katil zanlısını yakalamak için jandarma ve polis ekipleri araştırmalarını derinleştirdi.

BİRDEN FAZLA KİŞİ PARÇALADI İHTİMALİ

Yaklaşık 70 kilo olduğu öğrenilen ve bacakları eklem yerlerinden bıçakla ayrılan Karakoca’nın cesedinin birden fazla kişi tarafından parçalanıp arabaya yerleştirildikten sonra dere kenarına atıldığı ihtimali üzerinde duran ekipler, zanlıları yakalamak için soruşturmayı derinleştirdi.

Yapılan tüm ihbarları değerlendiren güvenlik birimleri, katil veya katillerin yakalanması için yapılan tüm ihbarlarıda özel olarak değerlendirdiklerini açıkladılar.

OKULUNDA OTURMA EYLEMİ YAPTILAR

Bu arada, Karakoca’nın cesedinin bulunmasının üzerinden 25 gün geçmesinin rağmen katil veya katillerin hala bulunamamasını protesto eden Sema Karakoca’nın okul arkadaşları ve Genç Kadın Topluluğu üyeleri, talihsiz genç kızın bugün eğitim gördüğü Uludağ Üniversitesi’nde oturma eylemi yaptılar.

Oturma eyleminin ardından ellerindeki pankartlarla slogan atan öğrenciler daha sonra sessizce dağıldı.

Serhat TEZCAN/DHA