Spor Semih antrenmana çıkartılmadı

Semih antrenmana çıkartılmadı

Paylaş
Semih antrenmana çıkartılmadı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 16 Nisan Cumartesi günü Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda pas ve taktik çalışmaları yaptı.

Dünkü antrenmanda sol kasık bölgesinde oluşan ağrı nedeniyle çalışmayı yarıda bırakan Semih ile sağ arka üst adalesinde ağrı olduğu bildirilen Niang antrenmana katılmadı. İki futbolcunun da tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadıkları açıklandı.

DİA VE SELÇUK TAKIMLA ÇALIŞTI

Sakatlıkları geçen Dia ve Selçuk Gaziantepspor maçı öncesi takımla çalışmalara başladı. Tedavileri tamamlanan iki futbolcu takım çalışmalarının hepsinde yer aldı.

Bu arada, yarı sahada yapılan taktiksel çalışmada Uğur ve İlhan adale sakatlıkları yaşadı. Sol üst adalesinde ağrı hisseden Uğur, yapılan bandaj uygulamasının ardından çalışmaya devam etse de bir süre sonra antrenmanı bırakarak tesislere gitti.

İlhan da çalışmanın son anlarında sağ üst adalesinde ağrı hissetti. Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haberin Devamı