Spor Semih: Aziz Yıldırım yüzüme bile bakmıyor

Semih: Aziz Yıldırım yüzüme bile bakmıyor

Paylaş
Semih: Aziz Yıldırım yüzüme bile bakmıyor

Semih: Aziz Yıldırım yüzüme bile bakmıyor

Semih Şentürk, sözleşme sürtüşmesinin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la aralarını açtığını söyledi

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Semih Şentürk’ün yolları sezon sonu kesin ayrılıyor.. Sezon sonu bitecek olan sözleşmesini ocakta tek taraflı olarak uzatan yönetimin bu tavrı sonrası TFF’ye başvuran milli yıldız, kazandığı hakları sonrasında Türkiye’de futbol oynamaya devam etmeyeceğini söylüyor..

Semih hem şikayetçi hem de umutlu aslında.. Daha önce de “Daum kalırsa ben yokum” restini çeken ve yönetimce uyarılan 27 yaşındaki golcünün derdi hâlâ Alman hoca. Ama F.Bahçe Başkanı ve babası gibi gördüğü Aziz Yıldırım’ın değişen tavırlrından da çok mutsuz..

‘ASLAN’A GİTMEM’

Yakın çevresiyle bu hafta içi futbol sohbeti yapan Semih, kelimesi kelimesine şu ifadeleri kullandı: “Daum olduğu sürece beni oynatmaz. Başka bir yabancı hoca gelse bile kendimi yeniden göstermek için uğraşacağım. Her şeyi silbaştan yaşamak istemiyorum. Başkanımız Aziz Yıldırım ocaktan beri yüzüme bakmıyor. Eskiden her şeyimle ilgilenirdi. Artık selam bile zor veriyor.

Beşiktaş ve Galatasaray’dan da teklif aldım ama Türkiye’de F.Bahçe’den başka kulüpte oynamam. Palermo dışında Ajax da beni istiyor. Suarez’i satarlarsa yerine beni alacaklar. Seneye kesinlikle yurt dışında oynayacağım.”

Haberin Devamı