Spor Semih idmanı yarıda bıraktı

Semih idmanı yarıda bıraktı

Paylaş
Semih idmanı yarıda bıraktı

Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk idmanı tamamlayamadı

Ligde Cumartesi günü kendi sahasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sol kasık bölgesinde ağrı hisseden Semih Şentürk çalışmayı yarıda bıraktı.

Haberin Devamı

Antrenmanda yapılan çift kale maçta bir pozisyonda sol kasık bölgesinde ağrı hisseden Semih mücadeleyi bırakarak yere yattı. Golcü futbolcu Semih, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın kontrol etmesinin ardından ve kasık bölgesine bandaj yapılmasının ardından tesislere girdi.

Yapılacak kontrollerin ardından Semih'in durumu daha da netlik kazanacak.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana çocuğu rahatsızlandığı için gece uykusuz kalan ve salonda çalıştığı belirtilen Lugano katılmazken, tedavileri süren Dia ve Selçuk ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada düz koşu ve topla çalışmalar yaptı.

Dia ve Selçuk'un yarın veya Perşembe günü takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği belirtildi. Öte yandan dünkü antrenmana katılmayan Andre Santos, Alex, Yobo ve Volkan Demirel bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, antrenmanda düz koşu ve pas çalışmasının ardından 2 grup halinde çalıştı. Bir grup çift kale maç yaparken, diğer grup kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Gruplar dönüşümlü olarak bu çalışmayı devam ettirdi. Fenerbahçe, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Hakan TARHAN, İstanbul-DHA