Spor Semih kapışması

Semih kapışması

Paylaş
Semih kapışması

Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk'e, Galatasaray'dan sonra Beşiktaş da talip oldu

Fenerbahçe ile sezon sonunda bitecek sözleşmesinin Ocak ayında kulüp tarafından tek taraflı uzatılmasını Futbol Federasyonu’na şikayet eden ve bu nedenle Başkan Aziz Yıldırım’ın hışmına uğrayan Semih Şentürk için Galatasaray’dan sonra Beşiktaş da devreye girdi.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli kulüpteki akıbeti netlik kazanmayan Semih’e haber yollayan Cim Bom, “Yeni sezonda seni takımımızda görmek istiyoruz” demişti. Bu haber gündemdeki sıcaklığını korurken, forvete takviye arayışında olan Siyah-Beyazlılar’da, teknik direktör Mustafa Denizli’nin yönetime “Semih” ismini vermesi iki kulübü karşı karşıya getirdi.

Tecrübeli hocanın, “Semih her sistemde rahatlıkla görev yapabilecek bir yapıya sahip. Onu kadroya dahil edebilirsek çok iyi olur” şeklinde görüş belirtmesiyle harekete geçen idareciler, hemen Semih’i yakın markaja aldı. Hem Galatasaray hem de Beşiktaş’ın devreye girmesi Semih’i ezeli rakiplerine kaptırmak istemeyen Fenerbahçe’yi de tedirgin ederken, konunun önümüzdeki günlerde netliğe kavuşması bekleniyor

Haberin Devamı