Spor Semih La Liga'ya yelken açtı

Semih La Liga'ya yelken açtı

Paylaş
Semih La Liga'ya yelken açtı

Derbide attığı golle bir kez daha Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuran Semih Şentürk'ün İspanya'daki talipleri artıyor

Semih'in İspanya temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Marco Kırdemir, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada "Şu anda Villareal ve Espanol kulüpleri Semih’e talip. Ayrıca Real Sociedad’tan cazip bir teklif geldi.

Fakat teklif yeterli değil. Deportivo da yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Villareal’e sıcak bakıyoruz. Ben, şu anda, yüzde 60-65 Semih’i İspanya’da görüyorum. Bu ay sonunda durumu belli olacak. Durum bir ay içerisinde netleşir" dedi.

DEPORTİVO'YA TRANSFERİ NEDEN OLMADI?

Kırdemir, Deportivo'nun ara transfer döneminde Semih'i ısrarla istediğini belirterek, "Semih 'in avukatı Şenol Çilek bana vekalet verdi. Deportivo La Coruna ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye Semih için resmi teklif gönderdi.

En azından Fenerbahçe’den cevap beklediler. Olumlu-olumsuz hiçbir cevap gelmedi. Deportivo Başkanı Augusto Cesar Lendoiro, beni aradı; ben de kendisine ‘kontratı olduğu için vermiyorlar’ dedim" şeklinde konuştu.

SEMİH, İSPANYA'YA UYGUN BİR FUTBOLCU

Marco Kırdemir, Semih'in İspanya’da beğenilen bir futbolcu olduğunun altını çizerek, "Bana göre Semih, İspanyol futboluna da ayak uydurabilecek, futbol karakteri olarak İspanya’ya uygun bir futbolcu" diye konuştu.

Haberin Devamı