Spor Semih neden G.Saray'a gidemiyor?

Semih neden G.Saray'a gidemiyor?

Paylaş
Semih neden G.Saray'a gidemiyor?

Oyuncunun Türkiye'de başka kulübe gidebilmesi için UÇK ile Tahkim'e başvurup davayı kazanması şart

Hakında çıkan “Galatasaray’la anlaştı” dedikodularının ardından Beşiktaş’la da ismi anılmaya başlanan F.Bahçeli Semih Şentürk’ün Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Sarı- Lacivertli kulüple 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu ortaya çıktı.

Golcü oyuncunun “Serbestim” açıklamasına rağmen TFF kayıtlarına göre hiç de öyle olmadığı öğrenildi. Zira anlaşmaya göre Semih 31 Mayıs 2011 tarihine kadar Fenerbahçe’nin sözleşmeli futbolcusu...

Federasyonun, Semih konusunda 22 Aralık 2009’da Sarı- Lacivertliler’in yaptığı opsiyon hakkının kullanılmasıyla ilgili başvuruyu kabul ederek kayıtlara geçtiği açıklandı.

Bu işlemde oyuncunun sözleşmesinin 1 yıl daha uzaması anlamına geliyor. Yani bir başka deyişle Semih hâlâ Fenerbahçeli hem de 31 Mayıs 2011’e kadar...

Haberin Devamı

'TRANSFER SONUNA YETİŞMEZ’ ENDİŞESİ

TFF’nin opsiyon talebini işleme koyması, oyuncuya öncelikli olarak Türkiye kapılarını kapattı. Semih’in kapıları açtırması için Uyuşmazlık ÇözümKurulu ile Tahkim’e başvurarak davayı kazanması gerekiyor. Ancak böyle bir başvurunun sonucunun transferin bitiş tarihine kadar alınamayacağı endişesi yüzünden futbolcuyu transfer etmek isteyen G.Saray gerekli adımları atamıyor.

Habertürk