Spor Semih: UEFA'da final bize yakışır

Semih: UEFA'da final bize yakışır

Paylaş
Semih: UEFA'da final bize yakışır

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Semih Şentürk, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkmalarının önemli bir başarı olduğunu söyledi

Semih, FB TV’de yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi’nde özledikleri başarılara adım adım ilerlediklerini ifade ederek, "Kötü başladığımız grubumuzu, lider bitirdik. Bu durum bizim adımıza bundan sonraki tur için büyük avantaj oluşturuyor.

Hatta UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamak neden bize yakışmasın? Fenerbahçe zaten bunu çok hak ediyor. İnşallah bunu da gerçekleştiririz" diye konuştu.

BARONİ İLE SAHA ORTASINDA YAŞADIKLARI


Twente maçında Cristian Baroni ile yaşadıkları gerginliği kendi aralarında konuşarak hallettiklerini kaydeden Semih, maç sırasında biraz da yorgunluğun etkisiyle bazen yapmamaları gereken hareketler yaptıklarını ifade etti.

"OYNAMADIĞIM ZAMAN MUTLU OLAMIYORUM"

Semih Şentürk, sürekli olarak forma giyememesinin kendisini üzdüğünü, ancak buna tepki olarak sakal bıraktığı şeklindeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Bazı çevrelere, bazen sakal bırakmasının oynamamasına tepki şeklinde yorumlandığına anlatan golcü futbolcu, şöyle devam etti: "Sürekli olarak forma giyemiyor olmak tabi ki beni üzüyor, çünkü Fenerbahçe’ye yararlı olmak istiyorum.

Bu durumda üzülmüyor olmak anormaldir, ama bazı basın organlarında ’Hocaya tepki diye sakal bıraktı’ deniliyor. Moralim bozuk oluyor, ’Hocaya tepki’ diye yazılıyor. Sonuçta ben de insanım, sakal bırakabilirim, moralim bozuk olabilir.

Her gün neşeli olacağım diye bir kural da yok. Tabii ki her oyuncu oynamak istiyor. Her futbolcu gibi ben de oynamadığım zaman mutlu olamıyorum. Bu hiçbir zaman hocama tepki gösterdiğim anlamına gelmez." diye konuştu

Haberin Devamı