Spor Semih'e Trabzonspor'dan kanca

Semih'e Trabzonspor'dan kanca

Paylaş
Semih'e Trabzonspor'dan kanca

Trabzonspor Fenerbahçe'nin golcüsünü de gündemine aldı

Forvetini takviye etmek için arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe’de mutsuz olan, “nöbetçi golcü“ lakaplı Semih Şentürk’ü gündemine aldı.

Haberin Devamı

Yurt dışında yürüttüğü transfer çalışmalarında Polonyalı stoper Glowacki ile Sırp forvet Pantelic’in transferini sona erdirmeye çalışan Trabzonspor, yurt içinden de sürpriz bir ismi listesine aldı. Fenerbahçe’de mutsuz olduğu için kulübünden ayrılmak isteyen Semih Şentürk’le ilgilenmeye başlayan Trabzonspor, sarı lacivertli kulübün golcü futbolcusuyla ilgili vereceği kararı beklemeye başladı.

GÜNEŞ'TEN ONAY

Etik kuralları ihlal etmemek için Fenerbahçe’yle görüşmeden Semih’e teklif getirmeyi düşünmeyen Trabzonspor yönetiminin bu transfer için teknik direktör Şenol Güneş’in de onayını aldığı belirtildi. Ancak Semih’in transferi konusunda net bir fikir ortaya koymadığı öğrenildi.

ÖMER AŞIK’A TEKLİF

Öte yandan Beko Basketbol Ligi’ndeki ilk sezonunda zirveyi zorlamak için Fransa Ligi’nin sayı kralı Derrick Obasohan'ı kadrosuna katarak flaş bir transfere imza atan Trabzonspor, yeniden atağa geçti. Fenerbahçe’den ayrılmak istediği öne sürülen basketbolcu Ömer Aşık’a teklif yapan Trabzonspor yönetimi, milli oyuncunun vereceği cevabı beklemeye başladı.

Haberin Devamı

ÖNCE NBA

Ömer Aşık’ın kendisine gelen tekliften dolayı mutlu olduğu, ancak yöneticilere, “Transfer şansımı Amerikan Basketbol Ligi NBA’den yana kullanmak istiyorum“ dediği bildirildi. Yine de transferden tamamen vazgeçmeyen bordo mavili yöneticilerin Ömer Aşık’ı ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

Yunus Emre SEL / TRABZON,(DHA)