Spor Semih'i 'Yıldırım' çarptı

Semih'i 'Yıldırım' çarptı

Paylaş
Semih'i 'Yıldırım' çarptı

Sözleşmesini tek taraflı olarak uzatan Fenerbahçe'yi federasyona şikayet eden Semih, Başkan Aziz Yıldırım'ın hışmına uğradı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri önceki gece futbolcular ve teknik heyete moral yemeği verirken, gecede adeta Başkan Yıldırım fırtınası esti.

Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı, yemek öncesi Colin Kazım ve Önder Turacı’nın affedilmesi için yanına gelen kaptan Alex’i yanından uzaklaştırırken, son derece kızgındı. Yıldırım daha sonra tüm oyunculara “Formanın ağırlığını taşımayı bilmeyenler bu camiada kalamazlar” diyerek aba altından sopa gösterdi.

BUZ GİBİ HAVA ESTİ

Fenerbahçe yönetimi, opsiyon hakkını kullanarak Semih’in sözleşmesini tek taraflı olarak uzatmıştı. Golcü futbolcu ise kendisine haber verilmediği için Fenerbahçe Kulübü’nü Futbol Federasyonu’na şikayet etmişti.

Bu gelişmenin ardından Başkan Yıldırım ile Semih ilk kez karşılaşırken Yıldırım golcü futbolcuya soğuk davrandı. Başkanın, selam verip elini öpmek istediği golcü futbolcuya “Seninle daha sonra görüşeceğiz” dediği ve arkasını dönüp gittiği belirtildi

Haberin Devamı