Magazin Sen Anlat Karadeniz 19. son bölüm izle! 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 19. son bölüm izle! 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 19. son bölüm izle! 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm dün akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde hem seyirciyi hem de Nefes'i şoke eden bir gelişme yaşandı. Mahkemenin kararı Başta Nefes olmak üzere Tahir'i de derinden etkiledi. Son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sen Anlat Karadeniz 19. bölümüyle dün akşam seyircisinin karşısına çıktı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde tam her şey yoluna girdi derken mahkemenin kararı kurulan düzeni altüst etti. Bu akararda Vedat'ın da parmağı vardı. Yiğit'in "Ben babamla yaşamak istiyorum" demesi başta Nefes olmak üzere tüm Kaleli ailesini şaşkına çeviriyor. Anne-oğul gözyaşları içerisinde birbirinden ayrılırken Tahir, son hamlesini yürürlüğe koyuyor.

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

Tahir çocuklarla eve gelince, Kaleli Konağı şenlenir. Yiğit'e kavuşan Nefes onun mutluluğunu yaşarken, bir yandan da kızı olduğunu bilmediği Ceylan'la çok tatlı bir ilişki kurmaya başlar. Cümbür cemaat çaylığa gidince, tüm problemlerini unutur, güzel bir hafta sonu yaşarlar. Kaleliler için her şey iyiye gidiyor gibi görünmektedir. Ancak Deli Tahir'in, canını hiçe sayıp, çocuklarıyla Nefes'i kavuşturmasına engel olamayan Vedat, Mercan'ın da uyanmasıyla hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmış, hiç olmadığı kadar tehlikelidir.Köşeye sıkışmış bir Vedat ne kadar ileri gidebilir? Sonunda sabrı taşan Tahir, ne kadar delirebilir? Herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecek büyük restleşme nedir?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz 19. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanmış değil. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

SEN ANLAT KARADENİZ 20. BÖLÜM FRAGMANI